Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Μαχητές στο Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (02/03). Οι παίκτες της Μπλε ομάδας μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μετά τη νίκη τους και διάβασαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως ήταν φυσικό, τα μηνύματα που διάβασαν τους φόρτισαν συναισθηματικά αλλά τους έδωσαν και δύναμη για να συνεχίσουν να μάχονται στους στίβους μάχης του Survivor.

«Εγώ αντέχω άλλο τόσο» είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία διάβασε μήνυμα από τον σύντροφό της, τραγουδιστή, Χρήστο Δάντη.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Είμαστε τρία χρόνια με τον Χρήστο

Η μέρα ξημέρωσε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου παρέμεινε συναισθηματικά φορτισμένη με το μήνυμα του Χρήστου Δάντη. Η παίκτρια, στάθηκε μπροστά στην κάμερα του Survivor και μίλησε για τον αγαπημένο της. «Δεν θα το κρύψω ότι περίμενα τόσους μήνες να δω ένα μήνυμα από τον Χρήστο. Ήταν το μήνυμα που ήθελα τόσο καιρό. Ήταν το μήνυμα που ότι και να συνέβαινε, εγώ το είχα ανάγκη. Τον έβλεπα στον ύπνο μου. Έβλεπα κακά όνειρα. Έβλεπα να παθαίνει κάτι κακό… Και τώρα επειδή είδα ότι είναι καλά… Είδα τον Κίλα… Θέλω να του πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί γιατί είχαμε πει ότι, ίσως να μην το φανερώσουμε, αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι κάτι το αδύνατο.. Χαίρομαι που μου έστειλε και τη φωτογραφία από τις διακοπές μας γιατί αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει, με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά πράγματα. Κακά τα ψέματα, δεν είμαστε  λίγο καιρό μαζί, είμαστε κοντά τρία χρόνια. Μου λείπει πάρα πολύ…» είπε με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια των Μαχητών.

Διάσημες: Τέλος τα «δεν πειράζει»

Την ίδια ώρα που στην παραλία των Μαχητών, οι παίκτες έκαναν πλάκα και ήταν χαρούμενοι, στην παραλία των Διασήμων το κλίμα κάθε άλλο παρά ευχάριστο ήταν. Μάλιστα, οι γυναίκες της ομάδας συζητούσαν πως έχουν σχεδόν μια εβδομάδα να κερδίσουν έπαθλο φαγητό και πως πεινούν πάρα πολύ. «Τέλος πια τα “δεν πειράζει”» συμφώνησαν η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Κάτια Ταραμπάνκο σε συζήτηση που είχαν θέλοντας με αυτόν τον τρόπο πως είναι αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη στο αγώνισμα που θα ακολουθούσε.

 Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου: Ο Κατσαούνης με ειρωνεύτηκε – «Πάγωσα»

Εκνευρισμένη φάνηκε η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Survivor με το «παρεάκι». «Σήμερα το πρωί ήταν το παρεάκι μαζεμένο στην καλύβα, πήγα κι εγώ γιατί ήμουν πιο πέρα με τον Σάββα και τον Ανδρέα. Όταν πήγα είπα καλημέρα και τους ρώτησα πώς κοιμήθηκαν, κάποια άτομα που απάντησαν και εκείνη την στιγμή μιλούσε ο Γιώργος Κατσαούνης για τους φίλους τους και το έπαθλο επικοινωνίας που κερδίσαμε. Με ειρωνεύτηκε κατευθείαν και πάγωσα… Φάνηκε από το βλέμμα μου. Είπα ένα μάλιστα και έφυγα γιατί δεν θα κάτσω να ζητήσω τα ρέστα από μια παρέα που μιλάει συνέχεια για τον εαυτό της» είπε η παίκτρια.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ζήτησε… μεταγραφή

Διάσημοι και Μαχητές εμφανίστηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό προκειμένου να τους ενημερώσει για το έπαθλο φαγητού που θα κερδίσει η ομάδα που θα κερδίσει στο αγώνισμα.

Η υποψήφια προς αποχώρηση Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε πως από την στιγμή που οι συμπαίκτες της την ψήφισαν προς αποχώρηση, και εκείνη νιώθει πως έχει ακόμα πολλά να δώσει στο Survivor, αντί να φύγει, να πάρει… μεταγραφή για την Μπλε Ομάδα.