Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του GNTM 4, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ωστόσο, οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Ερωτηθείς για το αν τον επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, απάντησε με αιχμηρό τρόπο πως «δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν και οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μίας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια».

Ο Άγγελος Μπράτης, με τις δηλώσεις που έκανε προκάλεσε αντιδράσεις.

Το θέμα σχολίασε την Πέμπτη (23/12) στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Η γνωστή στιλίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάντως εγώ σε καλάθια έχω βρει κάτι φανταστικά ρούχα να σου πω την αλήθεια».

Και ο Τρύφωνας Σαμαράς από τη μεριά του τοποθετήθηκε: «Δεν με αφορά καθόλου η γνώμη του κυρίου Μπράτη και του κάθε Μπράτη που είναι κάθετος σε κάποιες απόψεις. Πρέπει να μάθουμε σαν άνθρωποι να είμαστε ευέλικτοι και να δεχόμαστε όλους τους ανθρώπους. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που ψωνίζουν από καλάθια ή κάποιοι που αγοράζουν μια τσάντα που δεν είναι αληθινή, γιατί να μην χαρούν και αυτοί; Δεν κατάλαβα. Δηλαδή όταν δεν μπορείς να αποκτήσεις ένα ακριβό ρούχο, δεν μπορείς να πας σε ένα μαγαζί που πουλάει διάφορες άλλες μάρκες και να αποκτήσεις στυλ; Δεν συμφωνώ με τον κύριο Μπράτη. Είμαι κάθετος. Όλοι έχουν άποψη, αλλά εμείς προσπαθούμε τις γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να της βοηθήσουμε να αποκτήσουν στυλ ψωνίζοντας από ένα μαγαζί που δεν είναι ακριβό».

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου

Είχε προηγηθεί για τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη η δυσαρέσκεια της ίδιας της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία στο άκουσμά τους φανερά ενοχλημένη και απογοητευμένη, σχολίασε: «Μου είναι πολύ συμπαθής, με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μία απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μίας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια. Έχω ψωνίσει και από καλάθια και μεγάλους οίκους. Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου, αλλά θα το πω. Υπάρχουν κυρίες, οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ν’ αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες. Καλώς ή κακώς, κρινόμαστε από τα νούμερα της τηλεθέασης και γι’ αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά, αλλά αν δεν πάνε καλά, μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις, όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ. Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη».

Έξαλλες Πετρουτσέλι-Τσιμτσιλή

Ενώ για το θέμα τάχθηκαν εναντίον του τόσο η Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Ποιος είναι ο Άγγελος Μπράτης για να βγει να πει αυτό το απαξιωτικό πράγμα;», όσο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εγώ πιστεύω ότι χωρίς λόγο, έγινε αντιπαθής σε μια μερίδα του κοινού ενώ είναι τόσο ταλαντούχος άνθρωπος».

Στο χιούμορ του, το απέδωσε η Βίκυ Καγιά

Στην αντίπερα όχθη η Βίκυ Καγιά, η οποία την ίδια μέρα που παίχτηκαν οι δηλώσεις, βρέθηκε αργότερα καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έσπευσε ν’ απαντήσει για τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη και τον δικαιολόγησε, αποδίδοντας αυτά που είπε σε χιούμορ. «Ο Άγγελος είναι ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό. Επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, είναι ένα χιούμορ με το οποίο δυστυχώς δεν μπορεί να το καταλάβει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι μέσα στη μόδα, δεν κόβει λοξά τα υφάσματα. Είναι κάτι το οποίο είναι μέσα στη δουλειά, είναι μια ορολογία που χρησιμοποιούμε μέσα στη δουλειά για να γελάμε μεταξύ μας. Απλά ίσως ο κόσμος ο κανονικός, που δεν ξέρει αυτή τη λογική μπορεί να μην καταλαβαίνει τι ήθελε να πει. Νομίζω πλάκα έκανε».