Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας. Η πόρτα του πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» άνοιξε και ο Ντάνος έκανε την εμφάνιση του.

Ο παρουσιαστής θέλησε να μάθει αν ισχύει η είδηση πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε αστυνομικό θρίλερ.

«Είναι αλήθεια αλλά δεν είμαι εγώ σε θέση να πω κάτι ακόμα. Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον. Έχουμε συμφωνήσει με τον σεναριογράφο και συζητάμε το πού θα γίνει» ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Η συναναστροφή μου αυτή με έκανε να σέβομαι ακόμα περισσότερο τους ηθοποιούς».

Ερώτηση όμως δέχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και για το Survivor, εξήγησε πως: «Το Survivor το είδα πολύ λίγο φέτος. Είναι μια άλλη εκδοχή του Survivor που έχει περισσότερο reality. Σίγουρα κάθε Survivor εξαρτάται από τους παίκτες. Εγώ το έχω λίγο διαφορετικό στο μυαλό μου, δεν έζησα κάτι τέτοιο. Το έζησα λίγο περισσότερο αγωνιστικό θα έλεγα. Σίγουρα ήμασταν πιο αυθόρμητοι που αυτό διαφοροποιεί πολλά πράγματα. Είχαν δει το 2 και το 3, οι παίκτες που έμπαιναν σίγουρα έλεγαν κάποια πράγματα απ’ έξω, χάθηκε ο αυθορμητισμός».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.