Με μεγάλο νικητή τον Στέφανο Πιτσινιάγκα ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο μεγάλος τελικός του House of Fame! Ο νικητής της μουσικής ακαδημίας θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες, μία που ήταν δική τους επιλογή από προηγούμενο live τους και μία που τους ανατέθηκε. Οι προσπάθειές τους αξιολογήθηκαν για τελευταία φορά από τους τέσσερις κριτές: τον Φοίβο, την Καίτη Γαρμπή, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Γιάννη Πλούταρχο.

Από τη λαμπερή βραδιά δεν έλειπαν κι οι εκπλήξεις αφού ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος καθώς και παλιοί σπουδαστές τραγούδησαν ένα medley μεγάλων επιτυχιών.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε για όλη την εβδομάδα τους αγαπημένους τους σπουδαστές και λίγο μετά τις δυο η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή. Το χρυσό συμβόλαιο του νικητή περιλαμβάνει, μέσα σε ένα χρόνο, κυκλοφορία ενός album με 12 τραγούδια, τρία – τέσσερα music videos, φωτογράφηση και όλο το πακέτο υπηρεσιών συμβουλευτικής και management που έχει η Panik Entertainment Group.

«Εκπλήρωσαν όλα τα όνειρά μου, ευχαριστώ τον κόσμο έναν προς έναν. Δεν ξέρω τι να πω, έχω πάθει τσότσο», είπε ο νικητής.

Ο Γιώργος Αρσενάκος, ο CEO της Panik Records ανέβηκε στη σκηνή και τον καλωσόρισε στην εταιρία. «Σαββατοκύριακο ξεκούραση και από Δευτέρα δουλειά», του είπε χαρακτηριστικά.