Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα μία 20χρονη βρετανικής καταγωγής η οποία δολοφονήθηκε δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της και στον άνδρα της που ήταν δεμένος πάνω σε μία καρέκλα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Η αγριότητα του εγκλήματος, οι σοκαριστικές λεπτομέρειες καθώς και η βρετανική καταγωγή της 20χρονης Καρολάιν έστρεψαν τα φώτα των διεθνών ΜΜΕ πάνω στην υπόθεση.

Οι φωτογραφίες της από ευτυχισμένες στιγμές με τον σύζυγό της αλλά και μωρό τους φιγουράρουν πρώτο θέμα σήμερα στην Mirror, ενώ και η Daily Mail αλλά και στην Telegraph, όπως και σε αμερικανικά ΜΜΕ όπως η New York Post αλλά και στο Fox News. Ρεπορτάζ για το θέμα μετέδωσε και το πρακτορείο Reuters.

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της Mirror: Βασάνισαν την 20χρονη μητέρα μέχρι θανάτου μπροστά στο 11 μηνών κοριτσάκι της σε μια απίστευτης βαρβαρότητας ληστεία στην Ελλάδα.

Χθες Τρίτη 11/5 οι Times σε άρθρο με τίτλο «Γυναίκα στραγγαλίστηκε από ληστές μπροστά στην 11 μηνών κόρης της» αναφέρουν πως τρεις διαρρήκτες βασάνισαν 20χρονη γυναίκα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά όπου κοιμόταν μαζί με το μωρό της, αναφέροντας πως η γυναίκα είχε γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά είχε βρετανικό διαβατήριο.