Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor, ο οποίος είχε τονίσει αρκετές φορές πως επιθυμεί να «διώξει» από το παιχνίδι τον James Καφετζή, οι ισορροπίες φαίνεται πως έχουν αλλάξει.

Το βράδυ της Τρίτης, στον απόηχο του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του Survivor, James Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Παύλος Γαλακτερός συζητούσαν για το τι θα κάνουν σε περίπτωση που χάσουν στο αγώνισμα που θα ακολουθούσε.

«Σε περίπτωση που πρέπει να δώσω άλλο ένα άτομο σήμερα, δεν θα κρύψω πως δεν θα δώσω τον Κόρο γιατί είναι πολύ καλός μου φίλος και με στηρίζει» παραδέχθηκε ο Παύλος Γαλακτερός στους συμπαίκτες του και τα αίματα «άναψαν».

Ο James Καφετζής προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και φάνηκε ότι βλέπει ως εχθρούς αρκετούς συμπαίκτες του.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλη την παραλία. Βλέπουν ότι σύντομα θα γίνει ατομικό το παιχνίδι και ίσως είναι αυτός ο λόγος. Θέλουν να “φάνε” εμένα και τον Νίκο», είπε ο James Καφετζής.

Ο Παύλος Γαλακτερός από την πλευρά του σημείωσε ότι: «Έχει υπεραναλύσει τα πράγματα. Φάνηκε από το συμβούλιο ότι είχε αναπτύξει θεωρίες πριν καν ψηφίσουμε».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έδωσε τη δική της οπτική για την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία λέγοντας: «Ακολουθούν τη θυματοποίηση και την απομόνωση γιατί έτσι θεωρούν ότι τους λυπάται το κοινό. Θέλουν να δείξουν ότι οι άλλοι 8 τους έβαλαν στο περιθώριο. Δεν είναι στοχοποιημένοι, είναι στρατηγική και είναι φτιαγμένη από τον James».