Μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Πέμπτης. Η πόρτα του πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» άνοιξε και η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε την εμφάνιση της.

Ο παρουσιαστής ξαφνιάστηκε με την είσοδο της δημοσιογράφου όμως δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτήν την επίσκεψη καθώς ο Νίκος Μουτσινάς, όσο η Ανθή Σαλαγκούδη αγωνιζόταν στους στίβους μάχης του Survivor, την σχολίαζε καθημερινά μέσα από το Καλό μεσημεράκι.

Και ενώ η συζήτηση εξελισσόταν, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μάθει αν ισχύει αυτό που είχε αναφέρει κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» του Πρωινού.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει πως εκείνος έπεισε την Ανθή Σαλαγκούδη να συμμετάσχει στο Survivor.

«Ο Λιάγκας σε έστειλε στο παιχνίδι; Γιατί έτσι ακούστηκε, από τον ίδιον τον Λιάγκα» ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και ήταν εκείνος που ξάφνιασε αυτήν τη φορά την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Ο Γιώργος να με έστειλε στο παιχνίδι;» αναρωτήθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη.
«Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι αυτός σε επηρέασε με κάποιο τρόπο, είχατε μια κουβέντα και επηρέασε την απόφασή σου» συνέχισε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Εγώ είπα ναι στο παιχνίδι γιατί βασικό ρόλο έπαιξε ότι μου δώσανε πολύ λίγο χρόνο να το σκεφτώ και δεν είχα δει και κανένα Survivor. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία» απάντησε η Ανθή Σαλαγκούδη.