Ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τρίτης είχε όλη την καλή διάθεση να λύσει τα ερωτικά προβλήματα των τηλεθεατών μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

Και ενώ διάβαζε τα μηνύματα που είχαν έρθει, έπεσε για μια ακόμη φορά θύμα φάρσας. Αυτή τη φορά τη φάρσα του την έστησε ο παρουσιαστής της «Φάρμας», Σάκης Τανιμανίδης.

«Είμαι ο Βαγγέλης 28 χρονών και είμαι τυροκόμος στο επάγγελμα. Ζω στα Τρίκαλα και έχω ένα πρόβλημα που βαραίνει τη ψυχή μου ρε Νίκο. Θέλω τη βοήθεια σου. Δεν μπορώ να βρω γυναίκα. Όποια βγαίνει μαζί μου μετά εξαφανίζεται γιατί της μυρίζω τυρίλα. Εγώ έχω αισθήματα για τα κορίτσια αλλά εκείνα ούτε να με δουν. Είμαι σε απόγνωση. Δώσε μου μια λύση» ανέφερε ο «κολλητούλης» της εκπομπής και ζητούσε απεγνωσμένα μια λύση.

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλοντας να βοηθήσει τον τηλεθεατή στο πρόβλημα του ζήτησε από τους συνεργάτες του να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικά.

Η τηλεφωνική επικοινωνία ξεκίνησε και ο Νίκος Μουτσινάς αρχικά δεν κατάλαβε ποιος ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής και η συζήτηση προχωρούσε με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα του τηλεθεατή. Όσο όμως περνούσε η ώρα, ο Νίκος Μουτσινάς κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και στο τέλος κατάλαβε πως αυτός που του κάνει φάρσα δεν είναι άλλος από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε τις ευχές του για τα δίδυμα που περιμένει η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα και στην συνέχεια μίλησαν για τη «Φάρμα».

Μετά, ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τον Νίκο Μουτσινά: «Να σε ρωτήσω, παιδάκια θα ήθελες εσύ;» και εκείνος προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση λέγοντας: «Θα μιλήσουμε αργότερα, Σάκη!».

«Εσύ μου έκανες 100 ερωτήσεις, εγώ μία σου έκανα» αποκρίθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε πως: «Εγώ σου έκανα 100 ερωτήσεις για τη Φάρμα, για την πρεμιέρα… Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί με αυτό το μυστικό. Κοίτα να δεις, κάποια στιγμή κι εγώ νομίζω, όταν φτάσω 30-35, γιατί είμαι ακόμα 22. Φαντάζομαι ότι θα ήθελα κι εγώ».

Στην συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε πως: «Εγώ νομίζω ότι επειδή, από το λίγο που σε ξέρω, έχεις πολλή αγάπη να δώσεις στους γύρω σου, ο πιο όμορφος τρόπος για να το εκφράσεις αυτό είναι μέσα από τα παιδάκια και σου εύχομαι κάποια στιγμή να κάνεις κι εσύ».

«Σε ευχαριστώ, να είσαι καλά!» έκλεισε την συζήτηση ο Νίκος Μουτσινάς.