Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε ο Μανώλης Σκοπελίτης στο περιοδικό GALA και την ατάκα του «υπήρξε παρουσιαστής που αρνούνταν να κάνει συνέντευξη σε μία εξαιρετική ηθοποιό γιατί ήταν υπέρβαρη», έκανε τη Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» να τοποθετηθεί και να προχωρήσει σε διάφορες αποκαλύψεις, μιλώντας από τη δική της εμπειρία.

Η Δανάη Μπάρκα, λοιπόν, θυμήθηκε κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν με την ίδια και όσα είχε πει κάποια στιγμή για εκείνη ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ αναρωτήθηκε αν ο παρουσιαστής τον οποίο αναφέρει ο Μανώλης Σκοπελίτης είναι εκείνος, μιας και είχαν συνεργαστεί για κάποια χρόνια.

«Ο γνωστός παρουσιαστής που βρίζει πάντα τους υπέρβαρους;», αναρωτήθηκε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένας παρουσιαστής που είναι γνωστό, εγώ έχω γράψει και δημόσια γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει βγει πολλές φορές μπροστά σχολιάζοντας κορίτσια με παραπάνω κιλά. Μου έχει συμβεί κι εμένα από τον συγκεκριμένο, είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Κι εμένα με έχει σχολιάσει, νομίζω δύο φορές. Έχει μιλήσει για τα κιλά του, αλλά κρίνει και ανθρώπους για τα κιλά. Το ένα αναιρεί το άλλο».

Για να προσθέσει: «Κάποια στιγμή, πριν γίνω καν ηθοποιός, είχα ανεβάσει μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό που θεωρήθηκε λίγο πιο σέξι, ήταν ένα μαγιό που κοιμόμουνα και με έβγαλαν φωτογραφία.. “Γιατί να βλέπω εγώ αυτό; Θα ασχοληθούμε με την κόρη της Σταυροπούλου; Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν βάζεις”. Το είχε κάνει και πέρυσι με ένα κορίτσι από το GNTM».

«Μιλάει για τα κιλά του για να έχει ένα πάτημα να μπορεί να μιλήσει για τα κιλά των άλλων», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα, εξήγησε πως δεν έχει καταλάβει κάτι τέτοιο και πως ο παρουσιαστής αστειεύεται και ο ίδιος για τα κιλά του.