Χθες το πρωί, μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκη εξέφρασε δημόσια το παράπονο του στον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής του Ant1 αναφερόμενος στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι «ψεύτης» καθώς ο δεύτερος δεν τήρησε την υπόσχεση του να του στείλει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ώστε να στολιστεί το πλατό της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

«Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς ρε; Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς; Έχουμε εδώ τόσα μηνύματα ότι είπε την Παρασκευή στην εκπομπή του ότι θα μας στείλει ένα δέντρο. Νίκο, που είναι το δέντρο; Πάρτε τηλέφωνο τον Μουτσινά. Βρες το τηλέφωνό του και ξύπνα τον. Άμα πει… κοιμάμαι, πες του ότι τον θέλει ο Παπαδάκης να του μιλήσει. Το δέντρο, θέλουμε το δέντρο. Όταν υπόσχεσαι κάτι κύριε, πρέπει να το πραγματοποιείς» είπε στον «αέρα» ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Νίκος Μουτσινάς τελικά κράτησε την υπόσχεση του και το πρωί της Τρίτης έστειλε στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα» το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Μπράβο ρε Νίκο. Εγώ νόμιζα ότι είσαι ασυνεπής, αλλά εσύ… Αυτός στο τέλος θα φαλιρίσει, στέλνει σε όλες τις εκπομπές δέντρο. Σε ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Να είσαι καλά Νικόλα και να βγάλεις μαλλιά!», είπε γελώντας ο Γιώργος Παπαδάκης.

Το μεσημέρι της Τρίτης ήρθε η σειρά του Νίκου Μουτσινά να «παίξει» το συγκεκριμένο απόσπασμα της… παράδοσης του χριστουγεννιάτικου δέντρο στο «Καλό μεσημεράκι».

Μόλις το σχετικό βίντεο τελείωσε ακούστηκε μια φωνή στον «αέρα» και αυτή ήταν του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Νίκο Μουτσινά για το δώρο του.