Με αλλαγμένη την εξωτερική του εμφάνιση, καθώς πλέον είναι ξανθός για τις ανάγκες γυρισμάτων, ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Πέμπτης.

Ο νεαρός ηθοποιός δεν έκρυψε την αντίθεση του στα παντός είδος reality και το έκανε ξεκάθαρο με τις δηλώσεις του.

«Δεν βλέπω τηλεόραση.  Καταστροφή τα reality. Είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνομαι ότι καίγονται τα μάτια μου όταν τα βλέπω αυτά. Οπότε με το που δω πέντε δευτερόλεπτα από το Bachelor ή οτιδήποτε άλλο, απλά το κλείνω. Δεν το διανοούμαι πως υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που μπορούν να το βλέπουν στα σοβαρά. Καταλαβαίνω να το βλέπουν στα αστεία, εγώ όμως δεν μπορώ ούτε να γελάσω γιατί αισθάνομαι μια μελαγχολία όταν τα βλέπω» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ποιο reality όμως θεωρεί χειρότερο; «Χειρότερο όλων είναι το Big Brother γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Ούτε οπτικά έχει κανένα απολύτως νόημα. Δεύτερο πιστεύω πως είναι το Bachelor γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αλλά τουλάχιστον γελάς γιατί είναι πολύ κακό αυτό που συμβαίνει. Τρομαχτικά κακό αυτό που συμβαίνει, είναι απαίσιο. Τρίτο είναι το GNTM γιατί, εντάξει, αγαπάμε Βίκυ Καγιά, αγαπάμε και λίγο τα αστεία που κάνουν και δείχνουν κάτι για το μόντελινγκ» ανέφερε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Πριν τρία χρόνια και πριν δυο, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραδέχθηκε πως η παραγωγή του Survivor τον είχε προσεγγίσει προκειμένου να πάρει μέρος στο reality. «Δεν τα κάνω αυτά τα καραγκιοζιλίκια, ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν θα το κάνω» απάντησε ο ηθοποιός.