Στον «αέρα» βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το trailer της νέας εκπομπής του Ant1, «Χιούστον το λύσαμε» και είναι άκρως… διαστημικό.

Παρουσιαστές της νέας αυτής εκπομπής θα είναι ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης.

Οι δυο τους θα βγαίνουν στον «αέρα» μια φορά την εβδομάδα.

Ιδιαίτερα ανυπόμονος φαίνεται πως είναι ο Νικόλας Ράπτης για το νέο αυτό επαγγελματικό του βήμα καθώς αναδημοσίευσε το trailer στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας πως: «Δεν είναι εύκολα εκεί πάνω».

«Εμείς φύγαμε για το δικό σας καλό! Διαλέξαμε το πλήρωμα και είμαστε ήδη σε τροχιά. Αλλά θα τα λέμε μια φορά την εβδομάδα από τη συχνότητα του @ant1tv. Δεν είναι εύκολα εκεί πάνω αλλά τουλάχιστον κάποια θα μας επισκέπτονται για να μας λένε τα νέα από τη πατρίδα και το κόσμο κάτι που μας δίνει κουράγιο.Θα μας λείψετε όλοι….ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ “Χιουστον το λύσαμε”» έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα ο Νικόλας Ράπτης.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εμείς φύγαμε για το δικό σας καλό! Διαλέξαμε το πλήρωμα και είμαστε ήδη σε τροχιά.Αλλα θα τα λέμε μια φορά την εβδομάδα από τη συχνότητα του @ant1tv ? Δεν είναι εύκολα εκεί πάνω αλλά τουλάχιστον κάποια θα μας επισκέπτονται για να μας λένε τα νέα από τη πατρίδα και το κόσμο κάτι που μας δίνει κουράγιο.Θα μας λείψετε όλοι….ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ??‍????‍? «Χιουστον το λύσαμε» #elavouta #maracaibomono #hustontolysame #wholalottalove #gianafameirthame #sinexizoume #olakalathapane #nasa #planetearth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolas Raptis (@raptis_nick) στις