Την έντονη ενόχληση της για την εμφάνιση των συμπαικτριών της εξέφρασε η Ράνια Καραγιάννη στο επεισόδιο του «Big Brother» το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

«Είμαι 28 χρόνων και δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν» τόνισε η Ράνια Καραγιάννη σε έντονο ύφος μιλώντας με τον συγκάτοικο της, τον «δήμαρχο» και πρόσθεσε: «Εμένα όσοι με ξέρουν θα λένε πως και δεν όρμηξα ακόμα σε καμία. Λίγη αξιοπρέπεια. Δεν μπορούν να ισοπεδωθούν όλα».

«Είσαι δικηγόρος από ένα μεγάλο νησί με μεγάλη ιστορία» άρχισε να λέει ο Χρήστος Μακρίδης και αναρωτήθηκε σχετικά με τον χαρακτήρα της Άννας- Μαρία Ψυχαράκη: «Τι είναι όλα αυτά που κάνει; Αντί να κάτσει πηγαινοέρχεται. Πήγε και είπε ότι είμαι ο χειρότερος άνθρωπος της Θεσσαλονίκης. Αν δεν ήσουν εσύ δεν θα μιλούσα με κανέναν».

Στη συνέχεια ο Μεγάλος Αδερφός φώναξε τη Ράνια Καραγιάννη στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου την ρώτησε γιατί κάνει παρέα με μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

Η παίκτρια θέλησε να υπερασπιστεί την απόφαση της να μιλάει με συγκεκριμένα άτομα στο σπίτι και είπε: «Νομίζω ότι με τη συγκεκριμένη παρέα είμαι πιο κοντά σε πάρα πολλές απόψεις. Νιώθω ότι εκεί μπορώ να πω και μια κουβέντα πιο κοντά σε μένα».

«Σε τι διαφέρουν οι άλλες παρέες από τη δική σου;» ρώτησε ο Μεγάλος Αδερφός την παίκτρια και εκείνη απάντησε: «Σε τίποτα. Απλά ο καθένας έχει το δικό του στυλ και εγώ με αυτό το στυλ δεν κολλάω. Αυτό είναι όλο. Υπάρχουν παιδιά που ξυπνάνε το πρωί, θέλουν να κάνουν ηλιοθεραπεία. Εγώ προτιμώ να κάτσω να πω 5 κουβέντες παρά να κάτσω να με βαράει ο ήλιος ντάλα».

Αναφερόμενη στην ενόχληση που έχει δείξει αρκετές φορές στον «αέρα» σχετικά με την εμφάνιση ορισμένων συμπαικτριών της, η Ράνια Καραγιάννη είπε: «Δεν μου αρέσει, δεν θέλω να πω συγκεκριμένα άτομα. Δεν μ’ αρέσει. Συνέχεια κ@λους απ’ έξω, βυζι@ απ’ έξω. Λίγο να είμαστε πιο συμμαζεμένες, πιο σεμνά. Ας βάλουν τα μαγιό τους. Απλά να ήταν λίγο πιο συμαζεμένο. Εμένα δεν μ’ αρέσει αυτό. Είμαστε και στην Ελλάδα. Σε μια χώρα που κάποια πράγματα νομίζω δεν περνάνε. Υπάρχει η θρησκεία, η οικογένεια, υπάρχουν κάποιοι θεσμοί. Αν ήταν κάπου έξω…».