Ο πρωταθλητής Ελλάδας, Παναθηναϊκός, ετοιμάζεται να τα δώσει όλα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής της Euroleague.

Η καυτή αναμέτρηση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, στις 21:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports 3.

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στο ΤΟΠ-16, έχοντας και τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θα προσπαθήσουν να πάρουν την πολύτιμη τη νίκη κόντρα στη σερβική ομάδα.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, εκτός από τον αγώνα του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και άλλους αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο Μιλάνο, η Αρμάνι θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο Τελ Αβιβ η Μακάμπι Ελέκτρα θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Κούμπαν και στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ θα κοντραριστεί με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Αμφίρροπα αναμένονται να είναι και τα παιχνίδια Γαλατασαράι – Ουνικάχα Μάλαγα, Μοντεπάσκι Σιένα – Ζιελόνα Γκόρα, Παρτίζαν – Μπουντιβέλνικ, Στρασμπούργκ – Ζαλγκίρις, Λαμποράλ Κούτσα – Λιέτουβος Ρίτας, Ναντέρ – Μπαρτσελόνα και Αναντόλου Εφές – Μπάμπεργκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

Πέμπτη 5/12 20:00 Μοντεπάσκι Σιένα – Ζιελόνα Γκόρα, Novasports 4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
Πέμπτη 5/12 20:30 Γαλατασαράι – Ουνικάχα Μάλαγα, Novasports 3 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη
Πέμπτη 5/12 21:05 Μακάμπι Ελέκτρα – Λοκομοτίβ Κούμπαν, Novasports 2 & Novasports 2 HD και Web TV του Novasports.gr σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου
Πέμπτη 5/12 21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
Πέμπτη 5/12 21:45 Παρτίζαν – Μπουντιβέλνικ, Novasports 4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
Πέμπτη 5/12 21:45 Στρασμπούργκ – Ζαλγκίρις, Novasports 7 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
Παρασκευή 6/12 18:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη
Παρασκευή 6/12 20:45 Αναντόλου Εφές – Μπάμπεργκ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
Παρασκευή 6/12 21:15 Ναντέρ – Μπαρτσελόνα, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
Παρασκευή 6/12 21:30 Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας, Novasports 3 και audio από το Novasports.gr σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Χρήστου Καούρη
Παρασκευή 6/12 21:30 Λαμποροάλ Κούτσα – Λιέτουβος Ρίτας, Novasports 4 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου

Η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο θα προβληθεί την Πέμπτη στις 23:45 από το Novasports 3, ενώ την Παρασκευή θα προβληθεί επίσης από το Novasports 3 αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας.

Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/el-md8 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 8ης αγωνιστικής της Euroleague.