Η Αγγελική Λάμπρη, φέτος, συμμετέχει στη σειρά φαινόμενο του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» και νιώθει πολύ χαρούμενη για τη συμμετοχή της αυτή.

Η ηθοποιός, μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» θυμήθηκε και τη συμμετοχή της στη ταινία «το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι» και εξομολογήθηκε πόσα λεφτά είχε πάρει για τη συγκεκριμένη δουλειά.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Θυμάμαι ότι τα χρήματα που πήρα τότε, που έκανα μια Ιταλίδα πόρνη εποχής -έχω κάτι φωτογραφίες εκπληκτικές από εκείνη τη δουλειά-, τα έπαιρνε κάποιος εδώ για ταινία ως πρωταγωνιστής. Εγώ ήμουν άγνωστη. Πολλά χρήματα θυμάμαι. Ήταν σε δραχμές πάνω από 1 εκατομμύριο, 1,3 κάτι τέτοιο.

Θυμάμαι πως, στα γυρίσματα, ο Νίκολας Κέιτζ και η Πενέλοπε Κρουζ ήταν μαζί μας. Η Πενέλοπε είχε τρέλα και τραβούσε συνέχεια φωτογραφίες, κάναμε παρέα, τρώγαμε όλοι μαζί.

Είχα το δικό μου τροχόσπιτο με το όνομά μου απέξω. Είχα το ψυγείο μου με τις λεμονάδες μου, τις πορτοκαλάδες μου. Νομίζω ότι αυτά εδώ δεν θα τα ζήσουμε ποτέ» ανέφερε η Αγγελική Λάμπρη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.