Στο τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης στη σειρά του ΑΝΤ1 είδαμε την Ελένη στη φυλακή και όλους να περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως για τα ευρήματα στο κτήμα της Σταμίρη και αν αυτά ανήκουν στον Σέργιο. Την ίδια στιγμή, ο Θωμάς Κυπραίος είναι έτοιμος να βρει την Σμάρω τη μάντισσα για να αποδείξει την απάτη της και να βοηθήσει την Ελένη.

Τι θα δούμε, όμως, απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Κυπραίος, μετά την αποκάλυψή του στην Ελένη, ξεχύνεται να βρει τη Σμαρώ τη μάντισσα, προκειμένου να αποδείξει την απάτη της. Ανέλπιστος σύμμαχος στις έρευνες του… ο Κυριάκος, ο κλαριντζής.

Παράλληλα, το πόρισμα του ιατροδικαστή σκάει σα βόμβα στο Διαφάνι. Κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η Ελένη ευθύνεται για τον φόνο αλλά και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά.

Η Μυρσίνη νιώθει δικαιωμένη για το ένστικτό της αλλά και ο Μιλτιάδης που βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου, ν’ απομακρύνεται απ’ το νεκρό γιο του. Απ’ την άλλη, ο Δούκας είναι καταρρακωμένος με την υποψία πως σκότωσε άδικα τον ανιψιό του.

Η Δρόσω και η Ασημίνα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν την επίθεση και την καχυποψία πολλών ενώ ο Κυπραίος καταφέρνει να βρει τη Σμαρώ και τον συνεργό της, τον Ευθύμη. Η χαρά του, όμως, δεν κρατάει πολύ καθώς οι δυο απατεώνες καταφέρνουν να το σκάσουν την ίδια ώρα που η Ελένη, συντετριμμένη απ’ τις τύψεις μπροστά στη θέα του Λάμπρου, ετοιμάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σέργιο.