Ήταν πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στην αυλαία του «Happy day» για τη φετινή σεζόν, όταν ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή και το κανάλι γενικότερα. Μάλιστα, τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είχε κρύψει την απογοήτευσή της, τονίζοντας, όμως, ότι ο μέχρι τότε συνεργάτης της είχε μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

Τις επόμενες ώρες, αλλά και ημέρες τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για το τηλεοπτικό μέλλον του Παπανώτα ήταν πολλά. Το επικρατέστερο, όμως, τον ήθελε να «μετακομίζει» στον ΣΚΑΪ και στη νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Τώρα, ήρθε ο γνωστός δημοσιογράφος και με μία ανάρτησή του στο Instagram επιβεβαίωσε το πρώτο σκέλος, ανακοινώνοντας με κάθε επισημότητα τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου.

«Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….», έγραψε χαρακτηριστικά.