«Χαμός» έγινε στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN καθώς η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά «σκοτώθηκε»με τον εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλο Χρηστίδη. Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος έκανε ένα σχόλιο για το ΚΙΝΑΛ και ο Παύλος Χρηστίδης, της ζήτησε να το επαναλάβει.

Αμέσως τα «αίματα άναψαν» ενώ ο κ. Χρηστίδης κατηγόρησε τη δημοσιογράφο ότι έχει εργολαβική σκέψη να εξυπηρετεί συμφέροντα πολιτικών κόμματων. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε την ένταση λέγοντας: «Είπατε κάτι για το Κίνημα Αλλαγής. Κάνω λάθος; Καταλαβαίνω έχετε ένα πρόβλημα με το ΚΙΝΑΛ!» με τη δημοσιογράφο να απαντάει: «Έχετε μία μύγα τσε – τσε που σας τσιμπάει last year! Ο κύριος Χρηστίδης είναι προβοκάτορας;».

Τότε ήταν που η ένταση κορυφώθηκε με τον κ. Χρηστίδη να αναφέρει: «Έχετε εργολαβική σκέψη να εξυπηρετείτε συμφέροντα πολιτικών κόμματων!» και την κ. Κεχαγιά να του απαντάει: «Δε ντρέπεστε λίγο;  Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Είστε ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ

Ωστόσο, ο καυγάς δεν τελείωσε εκεί. Ο κ. Χρηστίδης ανέφερε: «Είστε δημοσιογράφος και δεν ξέρετε αν είμαι ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ;» με την κ. Κεχαγιά να του απαντάει: «Κύριε Χρηστίδη σας κυνήγα μια μύγα τσε – τσε και σας έχει δηλητηριάσει το μυαλό και τις σκέψεις σας! Είστε Goebbels! Κύριε Χρηστίδη όταν θα συμπληρώσετε χιλιόμετρα στην πολιτική όσα έχω συμπληρώσει εγώ στην δημοσιογραφία τότε θα ξαναμιλήσετε μαζί μου! Να σας χαίρονται!».

Τότε η Έλλη Στάη ανέλαβε δράση και ηρέμησε τα πνεύματα.

Δείτε το βίντεο

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019