«Η αστροναύτης Νίκο Μπρέκενριτζ και το πλήρωμά της αντιμετωπίζουν αφάνταστους κινδύνους σε μια αποστολή υψηλού ρίσκου για την εξερεύνηση ενός εξωγήινου αντικειμένου».

Έτσι προλογίζει το Netflix τη νέα σειρά του Έρον Μάρτιν («Killjoys») που ακούγεται ήδη δυνατά στα social media, αποτελώντας ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα πρωτότυπα προγράμματα του καλοκαιριού.

Πρωταγωνίστρια θα είναι η Katee Sackhoff του «Battlestar Galactica», η οποία επιστρέφει στο Διάστημα για να εξερευνήσει ένα μυστηριώδες εξωγήινο πράγμα μέσα σε ανείπωτες δυσκολίες. Αυτή και το πλήρωμά της μπορεί να έχουν πάρει εν αγνοία τους μέρος σε μια αποστολή αυτοκτονίας.

Μέσα στο καστ και η πάντα αγαπημένη Selma Blair, ως influencer του 21ου αιώνα που θέλει να αποκαλύψει μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις στην ιστορία του ανθρώπου. Παίζουν επίσης οι Justin Chatwin («Shameless»), Tyler Hoechlin («Supergirl»), Elizabeth Faith Ludlow («The Walking Dead»), Jessica Camacho («The Flash») κ.ά.

Ως «Άλλη ζωή» θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά το «Another Life», το δράμα επιστημονικής φαντασίας που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου και όλοι υπόσχονται πως θα καρφωθούν στις οθόνες τους…