Οι προβλέψεις βγήκαν αληθινές και ο Χικμέτ, ένας από τους πιο δυνατούς (αν όχι, ο πιο δυνατός) παίκτες του Survivor 3, αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης, μετά το σοκαριστικό τραυματισμό που είχε πριν λίγες ημέρες μέσα στο στίβο μάχης. Την ανακοίνωση της οριστικής αποχώρησης του παίκτη έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού, με τους παίκτες να στεναχωριούνται για τη δυσάρεστη εξέλιξη.

«Να ξεκινήσω με τα δυσάρεστα ή ευχάριστα, ανάλογα πώς θα το δει ο καθένας. Το δυσάρεστο είναι ότι ο Χικμέτ δεν θα μπορέσει να συνεχίσει μαζί σας το παιχνίδι. Ο τραυματισμός που είχε εκείνη την άτυχη μέρα δεν του επιτρέπει την επιστροφή του στο παιχνίδι» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Το θετικό είναι, αυτό που σας είχα πει και την πρώτη φορά που μας είχαν δώσει κάποια διάγνωση οι γιατροί, ότι ο τραυματισμός του δεν θα του αφήσει κάποιο μόνιμο πρόβλημα. Σε λίγους μήνες, το πολύ, θα είναι και πάλι ο Χικμέτ που όλοι ξέραμε. Είναι κρίμα που δεν θα τον έχουμε πλέον δίπλα μας, του ευχόμαστε περαστικά και μία γρήγορη ανάρρωση».

Στο τρέιλερ για το αποψινό αγώνισμα των Survivor 2019 με τους παλαίμαχους από προηγούμενα Survivor, Ελλάδας και Τουρκίας, βλέπουμε τον Χικμέτ να πηγαίνει στην παραλία της Άσπρης ομάδας και να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι συγκινητικές και κανείς δε μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.