Την ίδια ώρα που κάποιοι υποστηρίζουν πως οι κριτές συνεννοούνται για τη βαθμολογία που πρόκειται να δώσουν σε ένα ζευγάρι στο Dancing With the Stars, η Γκαλένα Βελίκοβα σπεύδει να διαλύσει κάθε μαύρη σκέψη ή σκιά:

«Δεν υπάρχει καμία συνεννόηση. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, τη δική του πορεία και κρίνει με τη δική του οπτική» λέει στο «People».

Στη συνέχεια λέει και την άποψή της για τους διαγωνιζόμενους: «Όλοι είναι πολύ καλοί, γιατί ασχολήθηκαν σοβαρά με τον χορό από τα πρώτα μαθήματα και προπονούνται πολλές ώρες. Ο Ηλίας Βρεττός, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Κώστας Κρομμύδας, ο Σπύρος Σούλης ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο live και συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις (σ.σ. ο Κώστας Κρομμύδας έχει αποχωρήσει). Δεν μπορώ ωστόσο να μην αναφέρω την προσπάθεια της Έλενας Παπαβασιλείου, του Γιώργου Τσαλίκη (σ.σ. αποχώρησε στο τελευταίο live), του Νίκου Αναδιώτη, της Κέλλυς Κελεκίδου και της Λάουρα Νάργες. Όλοι έχουν τις στιγμές τους.

Η Γκαλένα Βελίκοβα χαρακτηρίζει χαρισματική και φαινόμενο την Βάσια Τριφύλλη. «Ενώ θα μπορούσε να δίνει απλώς και μόνο μία παράσταση, εκείνη προσπαθεί να μάθει σωστή τεχνική» λέει χαρακτηριστικά.