Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία πρόσφατα έγινε μαμά. Ο ερχομός της κόρης της ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία της στο πλευρό του συζύγου της, Άρη Γούτου. Ωστόσο, στο επαγγελματικό κομμάτι η παρουσιάστρια δεν επέστρεψε στην παρέα του «Happy Day». Και το λόγο της απόφασής να μη συμμετέχει στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Alpha, εξήγησε η ίδια στην κάμερα των «Κου Κου» στο Star.

«Ήταν πρακτικό το θέμα. Δεν γινόταν, γιατί η μικρούλα μου σαράντισε όταν ουσιαστικά τα παιδιά ξεκίνησαν δουλειά» εξήγησε στον Γιάννη Πουλόπουλο. Και πρόσθεσε ότι πέρασε πολύ καλά στην εκπομπή κι έκανε πραγματικούς φίλους.

Μάλιστα, στην ερώτηση σε ποιανής το πλευρό πέρασε καλύτερα: της Σταματίνας Τσιμτσιλή ή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου (ήταν στην παρέα της εκπομπής «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», δύο σεζόν) δε δίστασε να απαντήσει: «Στη Σταματίνα πέρασα καλύτερα από ό, τι στην Κωνσταντίνα. Από την εμπειρία μου με την Κωνσταντίνα, μόνο με τη Νάνσυ (σ.σ. Παραδεισάνου) κάνουμε κολλητή παρέα. Αφού δεν είμαι φίλη με την Κωνσταντίνα, τι να κάνω. Είχαμε βγει δύο φορές με την Κωνσταντίνα, συνεργαζόμασταν. Δε σημαίνει ότι επειδή δουλεύεις με κάποιον, είσαι και κολλητός». Και συμπλήρωσε πως τα δύο χρόνια που ήταν εκεί, δεν είχε φύγει κανείς από την  εκπομπή.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε και για τον ερχομό της κόρης της, η οποία γεννήθηκε την ημέρα που ο σύζυγός της είχε τα γενέθλιά του. Η μικρή που θα πάρει το όνομα Μαίρη και από τις δύο γιαγιάδες μοιάζει περισσότερο στο μπαμπά της. Τέλος, ο γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση το ερχόμενο καλοκαίρι.