Ο Ιταλός σκηνοθέτης, Στέφανο Σαρτίνι ετοιμάζεται να επιστρέψει. «Η τηλεόραση μου λείπει» και όνειρό του είναι να κάνει μία δουλειά με σκοπό «να δώσω χαρά και να προσφέρω χαμόγελο στο ελληνικό κοινό». Μία νέα συνεργασία με τη Ρούλα (όπως ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό), σε πιο… ώριμη εποχή και για τους δύο, θα είχε να δώσει πολλά. Ο Στέφανο Σαρτίνι, αινιγματικός και με χιούμορ όπως πάντα, δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά του για τη Ρούλα και την ελληνική τηλεόραση. Απλώς τα καταστρώνει…

Εργάζεται στην Ιταλία, όπου επέστρεψε και ζει τα τελευταία χρόνια. Όμως, ο Στέφανο Σαρτίνι αγαπάει την Ελλάδα για τις πολλές ομορφιές της αλλά και τους Έλληνες για τον αυθόρμητο χαρακτήρα τους. Όπως πιστεύει, έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τους συμπατριώτες του. Και γι’ αυτό δηλώνει με θέρμη πως πάντα θα επιστρέφει εδώ… Όσο για πιθανή συνεργασία με την Ρούλα Κορομηλά είπε χαρακτηριστικά:
«Δεν ξέρω ακόμη. Το μέλλον θα δείξει… Όταν θα είναι κάτι σίγουρο, θα σας το πω. Είμαι «κακό» παιδί, δεν μιλάω με κανέναν (γέλια). Θα δούμε, το μέλλον είναι μέλλον».

Πηγή:Espresso