Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: ο Σίμος μαθαίνει ότι ο θάνατος της Νέλλυς δεν είναι δουλειά του Ρένου και η υπόθεση δεν εξελίσσεται, όπως θα ήθελε. Η επίσκεψη της Ζωζώς, φίλης της Νέλλυς, στο αστυνομικό τμήμα μπορεί να μη φωτίζει άμεσα την υπόθεση, αλλά ίσως αρχίσει να απομακρύνει κάποιες σκιές.

Ο Αποστόλης είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον Πάρη να αποδείξει την αθωότητα του. Μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Χρήστου για να μαζέψει στοιχεία. Η Αμαλία εκμυστηρεύεται στη Μιράντα πως έχει μετανιώσει που της αποκάλυψε την αλήθειά, γιατί το γεγονός αυτό της ανέτρεψε όλη τη ζωή της.

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών» στον Alpha;

Ο Ντίνος δέχεται μία επαγγελματική πρόταση από τον Σίμο η οποία του φαίνεται ενδιαφέρουσα και τον βάζει σε σκέψεις. Ο Δημοσθένης φέρνει τον Σωτήρη αντιμέτωπο με τις επιλογές του, δημιουργώντας του μεγάλο πρόβλημα στη υπηρεσία.

Ο Αποστόλης προσπαθεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον Πάρη στην υπόθεση του φόνου, εκείνος όμως δε θέλει πια να έχει καμία σχέση μαζί του. Η Γεωργία έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση μετά την κουβέντα της με τον Χριστόφορο και παλεύει με όποιον τρόπο μπορεί για να βγει από αυτήν.

Η Μιράντα μετά από ασφυκτική πίεση που δέχεται από την Αμαλία για να επιστρέψει στο μαγαζί αποφασίζει να της κάνει το χατίρι, όμως θα το κάνει με τους δικούς της όρους. Η Μιράντα μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Χριστόφορο λέγοντάς του πως πιστεύει ότι η Αμαλία έχει ακόμα αισθήματα για τον Ντίνο.

Ο Σίμος έρχεται αντιμέτωπος με τον Χρήστο, η Βικτώρια βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σατανικό σχέδιο και η Μιράντα επιστρέφει στον «Παράδεισο» υπό όρους.

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου:

Το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών