Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Ο Πάρης, ανησυχεί για την Νέλλυ και θέλει να πάει στο σπίτι της, να δει αν είναι καλά. Η Γεωργία και η Όλγα προσπαθούν να τον αποτρέψουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Όταν, ο Πάρης, πηγαίνει τελικά να την βρει, αντικρίζει κάτι που τον κάνει να παγώσει.

Ο Ρένος, αποκαλύπτει στον Στέφανο, πολύ σοβαρά πράγματα για το παρελθόν του. Ο Σίμος, ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για την Αμαλία. Όλα, όμως, θα καταστραφούν, από μια αναπάντεχη επίσκεψη. Ο Ντίνος, ζητάει από την Αμαλία να τον βοηθήσει.

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών» στον Alpha;

Ο Σίμος μαθαίνει ότι ο θάνατος της Νέλλυς δεν είναι δουλειά του Ρένου και η υπόθεση δεν εξελίσσεται, όπως θα ήθελε. Η επίσκεψη της Ζωζώς, φίλης της Νέλλυς, στο αστυνομικό τμήμα μπορεί να μη φωτίζει άμεσα την υπόθεση, αλλά ίσως αρχίσει να απομακρύνει κάποιες σκιές.

Ο Αποστόλης είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον Πάρη να αποδείξει την αθωότητα του. Μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Χρήστου για να μαζέψει στοιχεία. Η Αμαλία εκμυστηρεύεται στη Μιράντα πως έχει μετανιώσει που της αποκάλυψε την αλήθειά, γιατί το γεγονός αυτό της ανέτρεψε όλη τη ζωή της.
Η Αμαλία προσπαθεί για μία ακόμη φορά να πείσει τη Μιράντα να μην χωρίσει με τον Ντίνο, ενώ εκείνη εμμένει στην απόφασή της.

Ο Αποστόλης αποκαλύπτει στην Όλγα πως ο Χρήστος σκότωσε τη Νέλλυ, η Μιράντα εξομολογείται στον Χριστόφορο πως πιστεύει ότι η Αμαλία είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Ντίνο, ενώ ο Σίμος ακούει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου:

Το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών