Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: μία απρόσμενη συνάντηση ταράζει πολύ τον Ντίνο, ο οποίος τα βάζει πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό του… Η Γεωργία και ο Μάρκος έρχονται για ακόμη μία φορά σε αντιπαράθεση για τις αποφάσεις του Μάρκου, που αφορούν την προσωπική του ζωή και η σχέση τους περνάει μεγάλη κρίση.

Την ίδια σατιγμή, ο Σίμος συναντήθηκε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν του, που τον έχει πληγώσει πολύ και θα τον κάνει να αμφιβάλλει για πρόσωπα του στενού του κύκλου. Το σχέδιο που σκέφτηκε η Βικτώρια, ώστε να διεκδικήσουν το παιδί του Άγη, από τη Γεωργία βάζει τον Χριστόφορο σε μεγάλο δίλημμα.

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στον «Παράδεισο των Κυριών»;

Ο Βύρωνας, πηγαίνει στο σπίτι της Ζαχαρούλας και την ζητάει σε γάμο αναστατώνοντας τη Σύρμω. Μια αποκάλυψη που θα κάνει η Νικολέτα στον Ντίνο, θα τον σοκάρει και θα τον κάνει να αναρωτηθεί τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία.

Ο Χριστόφορος, προσπαθεί να πείσει την Γεωργία να του επιτρέψει να αναγνωρίσει το μωρό του Άγη… Τι θα αποφασίσει, άραγε, η Γεωργία; Ο Φώτης, παρακολουθεί το σπίτι του Χρήστου όταν βλέπει να βγαίνει από μέσα ένα πρόσωπο που δεν θα περίμενε ποτέ να δει.

Ο Βύρωνας τολμά να ζητήσει το χέρι της Ζαχαρούλας από τη Σύρμω κι εκείνη, αφού τον ανακρίνει, συμφωνεί με τους δικούς της όρους. Η Βικτώρια ζητά εξηγήσεις από τον Χριστόφορο όταν μαθαίνει ότι η Μιράντα θα πιάσει δουλειά στην τράπεζα, ο Ντίνος μάταια ψάχνει την Μιράντα και η Γεωργία εκλιπαρεί τον Πάρη να αναγνωρίσει το παιδί της για να μην πάρει την κηδεμονία ο Χριστόφορος…

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου

Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών