Βρέθηκε επιτέλους λύση για την σειρά «Έρωτας Φυγάς» και από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 21:00 θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Ant1. Ο Σταύρος Σβήγκος είναι χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή, όμως τονίζει πως δεν μπορεί να πανηγυρίσει καθώς σκέφτεται τους συναδέλφους του από το «Μετά τη Φωτιά» που έχουν μείνει χωρίς δουλειά μετά το αιφνίδιο φινάλε.

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Έρωτας Φυγάς» παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο και ανέφερε αρχικά πως: «Βρέθηκε τελικά η λύση, νιώθω καλά για εμάς. Δεν μπορώ να βγω και να πανηγυρίσω, γιατί αυτή τη στιγμή άλλοι συνάδελφοί μου τραβάνε αυτό που τραβούσαμε εμείς πριν λίγο καιρό. Γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Ακόμα κι όταν βλέπω ότι τα πράγματα πηγαίνουν στραβά και δεν πρόκειται να ισιώσουν, απλά το αποδέχομαι και λέω: αυτό είναι».

«Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Μακάρι να κρατήσει τον πήχη εκεί που τον είχε και να ανταποκριθεί ο κόσμος το ίδιο» επεσήμανε ο ηθοποιός και δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου.

Φανερά καλοδιάθετος ο Σταύρος Σβήγκος, όταν ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ της εκπομπής του Star για την ημερομηνία της πρεμιέρας αλλά και της επανέναρξης των γυρισμάτων, πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του και άρχισε να κάνει εκείνος ερωτήσεις στον δημοσιογράφο.

«Τι μέρες θα παίζουμε; Για πες μου, εσύ τα ξέρεις καλύτερα. Είσαι αισιόδοξος για τη ζωή;», ρώτησε ο Σταύρος Σβήγκος χαριτολογώντας.