Ο Φίλιππος βοηθάει τον Ιάγο να σταθεί στα πόδια του, αλλά στο δωμάτιό του βρίσκει τα γράμματα της Μαριτίνας! Την ίδια ώρα, ο Ραφαήλ με τη Θάλεια ψάχνουν ποια μπορεί να είναι η σχέση της οικοδομικής εταιρείας «Architect» με τη διοίκηση του νοσοκομείου και το κύκλωμα. Ο Φίλιππος, αφού διαβάζει τα γράμματα της Μαριτίνας, ζητάει τη βοήθεια του Ραφαήλ για να τη βρει και να της μιλήσει. Εκείνος, όμως, του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς του αποκαλύπτει ότι η Μαριτίνα έχει σχέση με τον Ιάσονα, με τον οποίο μεγαλώνει τον γιο τους.

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Ο όρκος ΙΙ», η οποία μεταδίδεται την Τετάρτη 1η και την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45 αναμένονται συγκλονιστικές.

Ο Όρκος: Αναλυτικά οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 5ο: «Αγάπη»

Ο καιρός περνά και ο Φίλιππος έχει βάλει τάξη στην πτέρυγα. Ο Ιάγος θυμώνει και επιτίθεται στον Τζέλο, κάνοντας έτσι τον Φίλιππο να του προτείνει μια συμφωνία: να αφήσει ήσυχο τον Τζέλο με αντάλλαγμα να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του. Η Εριέττα ανησυχεί διότι δεν μπορεί να βρει πουθενά τη Μαριτίνα, ενώ ο Ραφαήλ με τη Θάλεια ψάχνουν ποια μπορεί να είναι η σχέση της οικοδομικής εταιρείας «Architect» με τη διοίκηση του νοσοκομείου και το κύκλωμα. Κι ενώ ο Φίλιππος βοηθάει τον Ιάγο, βρίσκει στο δωμάτιό του τα γράμματα της Μαριτίνας.

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 6ο: «Η γέννηση»

Ο Φίλιππος διαβάζει τα γράμματα της Μαριτίνας, ενώ ο Μάκης αποκαλύπτει στον Σιρχάν ότι ο Φίλιππος είναι πλέον ο νέος αρχηγός της πτέρυγας. Ο Φίλιππος ψάχνει τη Μαριτίνα και για να τη βρει ζητά τη βοήθεια του Ραφαήλ. Εκείνος του αποκαλύπτει ότι η Μαριτίνα έχει σχέση με τον Ιάσονα, με τον οποίο μεγαλώνει τον γιο τους. Ο αρχιφύλακας εκτιμάει τη στάση του Φίλιππου και του δίνει ένα κινητό για να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του. Ο Σέργιος συνεχίζει να του πηγαίνει κόντρα, μέχρι τη στιγμή που ο Φίλιππος τον βοηθάει σε μια κρίσιμη στιγμή. Ο Σιρχάν δίνει διορία στον Ιάγο μία εβδομάδα για να βγάλει από τη μέση τον Φίλιππο.

Δείτε φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια: