Η Μαρία Μάρκου είναι από τις αγαπημένες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Πρόκειται για τη μοναδική γυναίκα Chaser στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «The Chase» του Mega. Βρέθηκε, λοιπόν, καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη και άνοιξε «παράθυρο» στην προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, τους δύο πολιτικούς γάμους που έκανε, την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά και τον θάνατο του πατέρα της.

«Όταν ήμουν μικρή είχα στόχο να γίνω κάτι, αλλά δεν έλεγα ότι μου άρεσε η μουσική. Θα μπορούσα να γίνω μία πολύ καλή τραγουδίστρια, ποτέ δεν είναι αργά. Τραγουδάω πολύ, θα ήμουν καλή στο λαϊκό ρεπερτόριο. Είμαι κορίτσι του γλεντιού», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς προέκυψε, όμως, η συμμετοχή της στο «The Chase»; «Tο “Chase” μπήκε ξαφνικά στην ζωή μου, κάναμε εξαντλητικά τεστ γνώσεων. Ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση, την αγαπώ, μου έχει δώσει πολλά», είπε. «Η «γυναίκα με τα μαύρα» ήταν επιλογή της παραγωγής. «Είμαι μυστηριώδης γυναίκα, δεν μου αρέσει να κοινοποιώ πράγματα για εμένα», ανέφερε.

Εκτός από τη μουσική, στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγεται και η πολιτική. Ακόμη, ανέφερε πως δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει το «Your Face Sounds Familiar», το οποίο έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία η Μαρία Μπεκατώρου.

Οι δύο γάμοι και η απώλεια του πατέρα της

Έπειτα πέρασε σε λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής. «Έχω κάνει δυο γάμους, κανένας δεν ήταν θρησκευτικός. Ελπίζω να είναι ο τρίτος. Θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά, θα ήταν προτεραιότητά μου η υιοθεσία. Είμαι πολύ ερωτευμένη, βρίσκομαι εκεί που πάντα ήθελα να είμαι», τόνισε ανάμεσα σε άλλα.

Και στη συνέχεια στάθηκε και στον θάνατο του πατέρα της: «Ο θάνατος του πατέρα μου με καθόρισε, τον έχασα σε μικρή ηλικία από καρκίνο. Αναζήτησα τον πατέρα μου στους συντρόφους μου με μεγάλη αποτυχία».

Πλέον, η Μαρία Μάρκου δηλώνει πως βρίσκεται σε μία ισορροπημένη περίοδο, ενώ ελπίζει σε 10 χρόνια από τώρα να είναι γερή και να έχει τους δικούς της ανθρώπους δίπλα της. «Η πιο ψηλή κορυφή είναι η ευτυχία», είπε.