Για τον έρωτα μεταξύ γυναικών μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη η σεναριογράφος, Αθηνά Τσαγκαράκη, η οποία έχει γράψει σενάρια, μεταξύ άλλων, για σειρές όπως «Έξαψη», «Μουρμούρα» και «Τα Νούμερα». Γεννημένη στην Καρδίτσα, η Αθηνά Τσαγκαράκη αποκάλυψε στη μητέρα της τις σεξουαλικές της προτιμήσεις όταν τελείωσε η πρώτη της σχέση με γυναίκα και, όπως είπε, «ήμουν κουρέλι και ήθελα τη μαμά μου».

Μιλώντας για τα χρόνια της ως παιδί και έφηβη στην Καρδίτσα είπε ότι «δεν ήξερα ότι υπάρχουν λεσβίες γενικά. Πήγα στη Θεσσαλονίκη 18 ετών, μου έκανε come out μια κοπέλα στη σχολή μου ενοχικά και είχα νιώσει τόσο άσχημα γιατί σκεφτόμουν ένας άνθρωπος πίστευε ότι δεν θα του ξαναμιλήσω για τον λόγο αυτό». Όπως είπε η σεναριογράφος για τα παιδικά της χρόνια και τους έρωτες «στο σχολείο ερωτευόμουν παράφορα αγόρια στο μυαλό μου και σε ένα δευτερόλεπτο τα ξε-ερωτευόμουν χωρίς να μπορώ να εξηγήσω γιατί».

Η γυναίκα είπε πως είχε πολλές σεξουαλικές σχέσεις, αλλά ένιωθε φουλ ενοχή για αυτές. Μάλιστα όπως ανέφερε σε ηλικία μόλις 4 ετών είχε πει στους γονείς ότι «ξέρω τι είναι σεξ, όταν φιλιούνται με τον κώλο έξω». Αναφορικά για την πρώτη της σεξουαλική επαφή είπε πως: «το πρώτο αγόρι που έκανα σεξ ήμουν φουλ ερωτευμένη αλλά ένιωθα ότι κάτι έλειπε. Δεν είχα οργασμό για κανένα λόγο και έτσι ήρθε το κομμάτι της αυτοεξερεύνησης» συνέχισε.

«Μετά μου έκανε ερωτική εξομολόγηση μια φίλη μου αλλά όσο απελευθερωμένη ήμουν στα λόγια, τόσο στο μυαλό μου έπαθα μεσαίωνα. Έλεγα θα φιληθώ και θα γκρεμιστεί ο κόσμος, θα κάνει ένα “φουπ” η γη και θα με καταπιεί. Και δεν έγινε τίπότα από αυτά απλά μπήκαν όλα τα κομμάτακια στη θέση τους και είπα “έτσι θα πρέπει να είναι» πρόσθεσε η σεναριογράφος.

«Ήταν κάτι πολύ ολοκληρωμένο, πολύ τρυφερό και πολύ απαλό» συμπλήρωσε λέγοντας ότι από τότε η σεξουαλική της ζωή αφορά μόνο γυναίκες. «Όταν μετά μαθαίνεις να έρχεσαι σε οργασμό δεν το αφήνεις, γιατί είναι πολύ ωραίο για να μην το έχουμε όλοι» πρόσθεσε η 32χρονη.

Η Αθηνά Τσαγκαράκη εξομολογήθηκε ότι «μια δουλειά που θα μπορούσα να κάνω είναι να αξιολογώ sex toys. Είναι αστείο, γιατί ήμουν η μόνη στην παρέα που δεν είχα κάνει σεξ, δεν αυνανιζόταν και τελικά έγινα γκουρού του έρωτα, των παιχνιδιών και της απόλαυσης».