Μετά το γκραν φινάλε του ετήσιου τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στη Σύρο, ακολούθησε άλλο ένα μεγάλο πάρτι με τον ίδιο τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας να τραγουδάει.

Μέσα από τα social media έγινε viral βίντεο που τον δείχνει να διασκεδάζει παρέα με τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη και να λέει κι ένα… τραγούδι. Κι όχι όποιο κι όποιο… Κρατώντας ένα ποτό στο χέρι, αποφάσισε να πει τη «Ρόζα» που ερμήνευσε ο Δημήτρης Μητροπάνος σε στίχους του Άλκη Αλκαίου και μουσική του Θάνου Μικρούτσικου.

Μάλιστα, ο 38χρονος πρώην φόργουορντ έδειξε να έχει ταλέντο και στο τραγούδι , αφού δεν τα πήγε κι άσχημα!

Η άποψή του για τη μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Πρόσφατα, δε, ο Γιώργος Πρίντεζης, που υπήρξε ένας από τους ηγέτες του Ολυμπιακού προτού αποχωρήσει από την ενεργό δράση, σχολίασε και τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τους «ερυθρόλευκους» στον Παναθηναϊκό, η οποία τάραξε το ελληνικό, αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

«Ο κάθε άνθρωπος είναι μεγάλος, παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι όλα ίδια. Ο καθένας αντιμετωπίζει τις καταστάσεις όπως πιστεύει εκείνος καλύτερα για την οικογένεια του, για τον εγωισμό του. Για αυτά που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει», δήλωσε και συνέχισε:

«Πήρε μια απόφαση, σίγουρα ο Κώστας για να πάρει αυτή την απόφαση τη σκέφτηκε με την οικογένεια του. Ο καθένας κάνει αυτό που πραγματικά πιστεύει καλύτερο για εκείνον.

Η κίνηση να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Κώστα τον βοηθάει πάρα πολύ και στο ελληνικό κορμό και αγωνιστικά και ουσιαστικά πως η ομάδα βάζει έναν παίκτη με νοοτροπία νικητή».