Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη και η γνωστή παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετέχει σε ένα video clip της κουμπάρας της και μάλιστα ζήτησε σχετική χάρη από τον Φοίβο.

«Αυτό για το video clip το ξαναλέω, εγώ Νατάσα είμαι εδώ και είμαι πάντοτε το κορίτσι σου. Όποτε βρεις το τραγούδι, όχι για να τραγουδήσω – για να παίξω είμαι εδώ… Με τη Γαρμπή τι έκανε όταν είχαν πει αυτό το υπέροχο ντουέτο του Φοίβου; Ρε Φοίβο, γράψε ένα ντουέτο να παίξω στο video clip. Ήταν μαζί σε μια καρέκλα, και γυρνάγανε και αυτές τραγουδάγανε», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε πως «εγώ δε θα τραγουδάω. Αλλά άμα θέλετε, κι αυτό κάνω, δε θα αντέξουν τα αυτιά σου. Και την καρέκλα κάνω. Σε μια γυναίκα που δε μου έχει πει ποτέ όχι σε ό,τι έχει προκύψει στη ζωή μας, δε θα πω ποτέ όχι».

«Για να ζητήσει κάτι η μια από την άλλη πρέπει να είναι πραγματικά σημαντικό, αλλιώς δε μας ενοχλούμε, έχουμε μια σχέση που δεν μπορούν να την καταλάβουν οι άλλοι. Αλλά, αν βρεθεί το τραγούδι εδώ είμαι, μην το ξεχνάτε», πρόσθεσε στη συνέχεια.