Με την ανακοίνωση των ονομάτων τους, οι επικεφαλής των κομμάτων πρόσθεσαν… λάμψη στα ψηφοδέλτια τους. Η ημέρα των Εκλογών 2023 έφτασε και χθες (21/05) από νωρίς το πρωί μέχρι και τις 19:00, οι πολίτες βρέθηκαν στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα προκειμένου να ρίξουν τη ψήφο τους στην κάλπη και να στηρίξουν το κόμμα που επιθυμούσαν.

Celebrities, αθλητές, δημοσιογράφοι και μουσικοί είχαν ενταχθεί στα ψηφοδέλτια και ήλπιζαν στη ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών.

Όμως οι Εθνικές Εκλογές 2023 έκρυβαν πολλές εκπλήξεις όσον αφορά στα αποτελέσματα αφού αρκετά από τα πλέον προβεβλημένα ονόματα βρέθηκαν εκτός Βουλής.

Όπως ανέφεραν στον Alpha, η Μαρία Νικόλτσιου και ο Χρύσανθος Κοσελόγλου, από τη Νέα Δημοκρατία εκλέγονται και πρόσωπα που δεν το περίμεναν -λόγω των πολλών εδρών-, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ μένουν αρκετοί εκτός Βουλής.

Ανάμεσα στους celebrities που δεν εκλέγονται είναι και οι: Μάριος Αθανασίου, Νόνη Δούνια, Σπύρος Μπιμπίλας, Μιθριδάτης, Παύλος Ορκόπουλος, Σταύρος Νικολαϊδης, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Βαγγέλης Σερίφης, Ελένη Γερασιμίδου.

Αποτελέσματα – Εκλογές 2023: Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων