Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα η Νένα Χρονοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που αναφέρθηκε στο παιδί της.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» συνάντησε τη Νένα Χρονοπούλου στον χώρο 4amea, ο οποίος έχει δημιουργηθεί για παιδιά με αναπηρία. Η ίδια αναφέρει πως έφτιαξε τον συγκεκριμένο χώρο με πολλή αγάπη. Μιλώντας για τη δική της εμπειρία με το παιδί της, η ηθοποιός είπε πως «έχω πει “ευτυχώς σε εμένα“. Το μπούλινγκ δεν μπορούν να νιώσουν όλα τα παιδιά. Το μπούλινγκ το εισπράττει πρώτα ο γονιός. Όταν είναι μικρό το παιδάκι και σε κοιτούν με απέχθεια και, πολλές φορές με αηδία, δεν μπορείς να φανταστείς τι συναισθήματα μπορείς να γεμίσεις από έναν άνθρωπο που κοιτά το παιδί σου με αηδία. Εγώ γίνομαι πολύ κακό παιδί σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είμαι καθόλου ευγενής».

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία με τη μητρότητα, όπου συγκινημένη είπε πως «από τη μέρα που αποφάσισα να γίνω μητέρα, ήθελα να μεγαλώσω εγώ το μωρό μου. Ήθελα να το θηλάσω. Όταν ήταν στη θερμοκοιτίδα, γιατί έμεινε 5 μήνες, έλεγα “κοίτα να δεις, πέρασε ο καιρός και δεν θα το χαρώ σαν μωρό”. Που να ήξερα ότι θα μείνει για πάντα μωρό».

«Η γιορτή της μητέρας είναι κινητή. Λέμε για τη γιορτή της μητέρας του παιδιού με αναπηρία να γίνει σταθερή, κάθε 14 Μαϊου. Έχω βγάλει κι ένα ψήφισμα, για να τιμήσουμε αυτήν τη μητέρα που δεν θα δει το παιδί της να παντρεύεται, δεν θα δει τον γιο της να πηγαίνει φαντάρο, δεν θα έχει αγκαλιά εγγόνια, δεν θα ακούσει ποτέ το γιαγιά ή τη λέξη πεθερά. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται για κάποιους, για κάποιους από εμάς θα ήταν ευλογία να το ακούσουμε. Τουλάχιστον ας ακούσει τη δική της γιορτή, όπως θα της άξιζε».