Ο stand up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε σήμερα για τα χρόνια που συνήθιζε να είναι παπαδοπαίδι δίπλα στον πατέρα του, ο οποίος είναι παπάς. Ως παπαδοπαίδι, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έζησε διάφορα περιστατικά, τα οποία εξιστόρησε με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο.

Στην σημερινή του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωϊαν σε είδον την μεσημβρίαν» με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ανέφερε ένα αστείο περιστατικό που του είχε συμβεί στην εκκλησία. «Το Πάσχα εγώ είμαι από τη μέσα πλευρά. Έκανα παπαδοπαίδι και είχα βάλει τόσα καρβουνάκια μια φορά, που πήγε να λιποθυμήσει το ποίμνιο. Λέω πήραμε φωτιά. Κάνει ο πατέρας μου ένα έτσι και ήταν λες και ήταν η Θύρα 13. Τους πήρε όλο το ντουμάνι, κανονικά, και ρωτούσε ο πατέρας μου ”πόσα κάρβουνα έβαλες;”. Έχω παίξει StarWars με εξαπτέρυγα με τον αδερφό μου. Έχουμε κάνει διάφορα».

«Όταν είσαι από μέσα, είναι πιο κουλ τα πράγματα. Όταν βγαίνεις στο ”σανίδι”, όλα παίρνουν μια διαφορετική βαρύτητα», είπε ο κωμικός.