«Δεν ανήκω σε κάποια εταιρεία αλλά κάθε δυο χρόνια κάνω καινούργια τραγούδια» τόνισε η Ελένη Δήμου στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega το πρωί της Τρίτης (04/04). Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως: «Ζω με έναν διαφορετικό τρόπο. Είμαι έξω από κυκλώματα, έξω από συστήματα, είμαι ο εαυτός μου. Είμαι κακιά όσο πρέπει, είμαι καλή όσο πρέπει. Είμαι αντιστάρ. Οι μονές στιγμές που θέλω να αισθάνομαι σταρ είναι πάνω στη σκηνή, εκεί θέλω να ελέγχω τα πάντα».

Η Ελένη Δήμου είπε στη συνέχεια στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα: «Με τη Μαρινέλλα έχω περάσει σπουδαία. Ο ύπνος μόνο μας χώριζε, γελούσαμε πολύ. Η Μαρινέλλα μ’ έχει σταματήσει στη σκηνή όταν πήγα να βγω άβαφη. Είχε δίκιο, στη σκηνή πρέπει να διαφέρεις. Πολύ γλυκός άνθρωπος ο Γιώργος Μαρίνος. Δεν έχω επικοινωνία μαζί του… Ο Γιώργος ήταν πολύ φιλάρεσκος. Νομίζω στα γηρατειά του δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα του».

Η Ελένη Δήμου ανέφερε επίσης: «Υπήρχε ένα μεγάλο χαλί στην πίστα που κατέληγε σ’ ένα γυαλιστερό ξύλο. Έπεσα κάτω και είπα για πλάκα “ε, ρε παιδιά, δεν ματιάζουν μονό τους ωραίους…”. Θεσσαλονίκη 1999, έλαβα 1999 τριαντάφυλλα και η κάρτα έγραφε “για να γίνουν 2000 πρέπει να βγεις στη σκηνή”. Δεν θέλω ο άντρας μου να κάνει δουλείες στο σπίτι. Δεν μ’ αρέσει η εικόνα του άντρα να σκουπίζει. Βλακεία; Βλακεία! Τον άντρα μου τον πήρα κακομαθημένο και τον διατηρώ. Πήγα και ήρθα τότε. Κάποια στιγμή με το γιο μου παραλίγο να κινητοποιήσω τα μισά Χανιά, γιατί είχε κοιμηθεί και είχε κλείσει το κινητό του».

Για τον Βλάσση Μπονάτσο, η Ελένη Δήμου είπε: «Ο Βλάσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήμασταν στο Διογένης με τη Μαρινέλλα και είχαν έρθει ο Βλάσης με την Αλίκη Βουγιουκλακη. Φεύγει εκείνη και λέει ο Βλάσης “ας με περιμένει λίγο”. Αγάπησε πολύ την Αλίκη».

Κλείνοντας, η Ελένη Δήμου είπε: «Έχω δώσει 3 εκατομμύρια δραχμές για ένα φόρεμα πίστας. Σε κάποιους ταλαντούχους ανθρώπους δεν μ’ ενοχλεί να είναι καβαλημένοι. Εδώ είναι καβαλημένοι κάποιοι άχρηστοι…».