Η Jessica Whalley, μια 25χρονη βασίλισσα ομορφιάς από τη Βρετανία, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν έπεσε από το άλογο που ίππευε στο Manor House Stables, στο Cheshire, την Τρίτη. Ο θάνατος της λαμπερής βασίλισσας της ομορφιάς τη βρήκε λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 26α γενέθλιά της, στους στάβλους του Μαίκλ Όουεν.

Η Whalley εργαζόταν ως υπεύθυνος μεταφορών στους στάβλους του Manor House και δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις προσπάθειες των νοσοκόμων μετά την κατάρρευσή της. Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία του Cheshire ανέφερε πως «περίπου στις 8.50 π.μ. την Τρίτη 28 Μαρτίου, η αστυνομία πληροφορήθηκε ότι μια 25χρονη γυναίκα είχε καταρρεύσει σε έναν στάβλο στην Old Coach Road, Malpas». Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετέβησαν στους στάβλους, αλλά η γυναίκα κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος της 25χρονης δε θα αντιμετωπιστεί ως ύποπτος και οι συγγενείς της έχουν ενημερωθεί. Παράλληλα, ετοιμάζεται και ο φάκελος για τον ιατροδικαστή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Μάικλ Όουεν, 43 ετών, λέγεται πως κατέρρευσε σε κλάματα στο άκουσμα της τραγωδίας στους στάβλους, που συνιδιοκτητεί με την κόρη του και σταρ του Love Island, Τζέμα, 19 ετών, η οποία αγωνίζεται για τη Μεγάλη Βρετανία στην ιππασία.

Η Τζέσικα ήταν αγαπητή στον κύκλο της

Σε ανακοίνωσή της, η Manor Farm Stables απέτισε φόρο τιμής στην Τζέσικα, η οποία ήταν ένα «πολύτιμο μέλος» του ιπποτροφείου, λέγοντας πως «με βαθιά θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας μας πέθανε σήμερα το πρωί στη δουλειά. Η οικογένεια έχει ενημερωθεί και τόσο η οικογένεια όσο και η ομάδα του Manor House ζητούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής αυτή τη στιγμή».

Η καλύτερη φίλη της Τζέσικα, η Άλισον Σάμιουελ, δήλωσε στη Sun πως «δεν μπορούσα να το πιστέψω – την αγαπούσαμε πολύ. Μας είπαν ότι ήταν πολύ ξαφνικό το ότι έπεσε από το άλογό της – οπότε ήταν ένα τρομερό σοκ». Η Allison ανέφερε, επίσης, πως «ήταν ένα τόσο αξιαγάπητο κορίτσι που πραγματικά απολάμβανε τη δουλειά της. Ήταν δημοφιλής – όλοι τη συμπαθούσαν και ήταν μια υπέροχη νεαρή γυναίκα. Αυτό είναι τόσο απροσδόκητο, ήταν τόσο υγιής και γυμνασμένη».

Πολλοί ήταν εκείνοι που απέτισαν τον δικό τους φόρο τιμής, με έναν πρώην συνάδελφο της αδικοχαμένης 25χρονης να λέει «ένα υπέροχο, ευχάριστο άτομο με το οποίο δούλεψα! RIP».