Η Rosie Moore περνά τον χρόνο της με πύθωνες, καρχαρίες και αλιγάτορες, όμως η περιπετειώδης 26χρονη αστειεύεται ότι συχνά τη συγκρίνουν με τη Χάνα Μοντάνα από την πετυχημένη νεανική σειρά λόγω της πιο λαμπερής πλευράς της, καθώς εργάζεται και ως μοντέλο.

H Moore, η οποία εργάζεται για την ομάδα διαχείρισης παράκτιων υδάτινων πόρων στο Delray Beach στη Φλόριντα των ΗΠΑ, έρχεται καθημερινά σε επαφή με πλάσματα που οι περισσότεροι από εμάς θα αποφεύγαμε. Εκείνη όμως λατρεύει τη δουλειά της.

Ωστόσο, η γεωεπιστήμονας είναι και επαγγελματίας μοντέλο και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος από εικόνες που αφορούν τις συνεργασίες της. «Οι άνθρωποι πάντα αστειεύονται ότι στο Instagram είμαι σαν τη Χάνα Μοντάνα, γιατί αναρτώ από το πεδίο κάνοντας τρελά πράγματα και είμαι μέχρι τη μέση μέσα στη λάσπη και μετά με βλέπουν σε μια πολυτελή εκδήλωση με φτιαγμένα μαλλιά και μακιγιάζ και τακούνια και φόρεμα», σημείωσε η ίδια στο Insider.

Η σέξι επιστήμονες, παρά την επιτυχία στον χώρο του μόντελινγκ, λέει ότι σκοπεύει να συνεχίσει τη δουλειά της και μίλησε για τις αντιλήψεις του κόσμου σχετικά με τις δύο διαφορετικές ασχολίες της.

«Όταν σε γνωρίζουν και μαθαίνουν ότι έχεις μια καριέρα που τη σέβονται, είναι σαν κάτι να αλλάζει και σε εκτιμούν περισσότερο. Από την άλλη, στον κόσμο της επιστήμης, νομίζω οι άνθρωποι σέβονται το γεγονός ότι είμαι μοντέλο, έτσι έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι το βλέπουν μόνο έτσι».

Σύμφωνα με τη Moore, ξεκίνησε καριέρα στο μόντελινγκ κατά λάθος, θέλοντας να ενθαρρύνει περισσότερα κορίτσια να ασχοληθούν με δραστηριότητες που σχετίζονται με την επιστήμη.

«Υπάρχει μια μικρή θέση για κορίτσια που μπορούν να βουτήξουν για να κάνουν μόντελινγκ με καρχαρίες ή υποβρύχια, έτσι άρχισα να συναντώ φωτογράφους για ορισμένα προϊόντα και σχετικά θέματα», εξήγησε.

«Έτσι μπορώ να δείξω σε άλλα κορίτσια ότι είναι κουλ να έχεις χόμπι και να σου αρέσει να βγαίνεις έξω», σημείωσε.

Τον Νοέμβριο, η Moore ανάρτησε ένα πλέον viral βίντεο με ένα πύθωνα που είχα καταπιεί έναν αλιγάτορα. Σε αυτό φαίνεται η ίδια να εξετάζει το στομάχι του πύθωνα προτού το ανοίξει και αφαιρέσει τον αλιγάτορα.