Ερωτευμένοι κι αχώριστοι, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου λίγους μήνες μετά τον τελικό του Survivor. Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζουν τη σχέση τους, η οποία φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Καθημερινά εξάλλου, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου θα εκδηλώσουν ανοιχτά την αγάπη τους κάνοντας τρυφερές αναρτήσεις στο instagram.

Αυτή τη φορά, το ζευγάρι δημοσίευσε βίντεο από την παραλία με τα φιλιά και τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα. «Όταν κάνεις τη γυναίκα να ουρλιάζει, δεν γκρινιάζει», αναφέρει σε ένα από τα stories του στο instagram, ενώ σε ένα δεύτερο σχολίασε: «Να είστε κακές συνήθειες να μην μπορούν να σας κόψουν», έγραψε για τον έρωτά του με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τώρα γνωρίζει καλά τι θέλει και ξέρει τον τρόπο να το… προκαλεί στα social media! Για αυτό, άλλωστε, το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor ανάβει, συχνά πυκνά, «φωτιές» στο διαδίκτυο με τις δημοσιεύσεις της!

Ακριβώς αυτό λοιπόν έπραξε και τη νύχτα της Παρασκευής (16/9), όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ακόμη αποκαλυπτική της εμφάνιση, με κόκκινο φόρεμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, δεν ακολουθεί το πλήθος. Συνήθως είναι μόνη της» έγραψε, με νόημα, η νεαρή καλλονή στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει τη νέα της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και κάπως έτσι προκάλεσε, ξανά, «βροχή» από αντιδράσεις θετικές η Βρισηίδα Ανδριώτου στα social media.