Λίγες ώρες πριν την μεγάλη της πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του Alpha η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους από το πρόσφατο ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη προκειμένου να βοηθήσει στις προετοιμασίες της κόρης της, Λυδία Ευαγγελάτου που τη φετινή σεζόν ξεκινά τις σπουδές της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όμως, όπως η ίδια αποκάλυψε στα social media, η βαλίτσα της χάθηκε για να φτάσει στα χέρια της… εννιά μέρες μετά όταν και θα επέστρεφε στην Ελλάδα.

Το βράδυ της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να υπενθυμίσει στους τηλεθεατές το καθημερινό τους ραντεβού με την ενημερωτική εκπομπή στον Alpha ποζάροντας από τη Νέα Υόρκη με outfit… Λυδίας Ευαγγελάτου.

«Τελευταία φωτό με outfit της Λυδίας από New York! (Το τζην εννοείται δικό μου. Τα δικά της ανεβαίνουν μέχρι το… γόνατο). Αύριο σας περιμένω στην πρεμιέρα του T-live στον Alpha» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε τη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.