Μια απλή βόλτα για να αγοράσουν αντίκες για το σπίτι τους, έφερε ένα ζευγάρι από την Αυστραλία αντιμέτωπο με ένα περίεργο… εύρημα αφού είδαν μπροστά τους εντελώς γυμνό τον… Σιλβέστερ Σταλόνε. Φυσικά δεν επρόκειτο για τον ίδιο τον ηθοποιό ο οποίος αποφάσισε να βγάλει τα ρούχα του και να πάρει τους δρόμους εξαιτίας του πρόσφατου διαζυγίου του, αλλά για ένα ομοίωμα του φτιαγμένο από λάτεξ.

Η Bae Bellingham και ο σύζυγος της, βρέθηκαν σε ένα κατάστημα με αντίκες στη Νέα Νότια Ουαλία προκειμένου να αγοράσουν ορισμένα μικροπράγματα για το σπίτι τους όταν είδαν μπροστά τους το ομοίωμα του Σιλβέστερ Σταλόνε το οποίο ήταν γυμνό και αρκετά τρομακτικό.

Η γυναίκα αρχικά δεν κατάλαβε τι έβλεπε και απλά θεώρησε πως επρόκειτο για μια «παράξενη κούκλα που ουρλιάζει» και σκέφτηκε «ναι, αυτό είναι το πιο περίεργο εύρημα της ημέρας» και γι’ αυτό τράβηξε τις φωτογραφίες και τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media.

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το nypost.com, η Bellingham διέγραψε τις φωτογραφίες από τα social media καθώς θεώρησε πως ήταν ιδιαίτερα «ενοχλητικές» για τους followers της όμως ήταν αργά αφού οι διαδικτυακοί της φίλοι φρόντισαν να την κάνουν viral.

Οι θαυμαστές του Σιλβέστερ Σταλόνε και σινεφίλ αναγνώρισαν στις φωτογραφίες πως οι συγκεκριμένες εικόνες ήταν «βγαλμένες» από την ταινία του ηθοποιού «Demolition Man» και πως επρόκειτο για την σκηνή όπου ο «John Spartan» τέθηκε σε κρυογονική στάση. Φυσικά, στην συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας του 1993 δεν ήταν ο ίδιος ο Σιλβέστερ Σταλόνε αλλά το ομοίωμα του φτιαγμένο από λάτεξ.

Και ήταν το ίδιο ομοίωμα που εντόπισε η Bae Bellingham στο κατάστημα με τις αντίκες.
Χρήστης του twitter επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο prop (όπως χαρακτηρίζονται τα κομμάτια που χρησιμοποιούνται ως μέρη των σκηνικών στις ταινίες και τις σειρές) ήταν ένα από τα πολλά που πωλήθηκαν στα εστιατόρια «Planet Hollywood» και φέρεται να ήταν κρεμασμένο σε μια οροφή περιφραγμένη με πλαστικό «πάγο».

Η Bellingham παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ακριβώς η πιο αφοσιωμένη θαυμάστρια του Σταλόνε και πως δεν έχει δει ποτέ την ταινία «Demolition Man» ενώ χαρακτήρισε το ομοίωμα του ηθοποιού ως «εφιάλτη από λατέξ».

Σημειώνεται πως ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού το πουλούσε για σχεδόν 4.000 δολάρια.