Συνεχίζει να συνδυάζει και να απολαμβάνει εδώ και καιρό όμορφες στιγμές διακοπών και δουλειάς ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς και το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου βρέθηκε στον Αμπελά της Πάρου για να απολαύσει τη συναυλία της λαμπερής «θεάς» της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δεν ξεχνάει να μοιράζεται με τους followers του στιγμιότυπα από τα όσα κάνει το καλοκαίρι, είχε ενημερώσει για την παρουσία του στην συναυλία της Άννας Βίσση, δημοσιεύοντας, μάλιστα και μια selfie του με την διάσημη καλλιτέχνιδα.

Πόσο υπέροχα είναι να συνταξιδεύεις με την απόλυτη θεά καλλιτέχνιδα φίλη Άννα Βίσση και την οικογένεια της και κοινούς φίλους σε ταξίδι μεταξύ αναψυχής και καλλιτεχνικής εμφάνισης..‼️ Είμαι πολύ χαρούμενος που την απολαύσαμε χτες στην Πάρο και αύριο ΞΑΝΑΜΑΝΑ στην υπέροχη Σχοινούσα», έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ του.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας, ο οποίος φημίζεται για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, επέλεξε, μάλιστα για την περίσταση ένα ιδιαίτερο outfit, ένα φόρεμα που συνδύαζε δαντέλα με μεταλλικές λεπτομέρειες. Δείχνοντας χαρούμενος και ξέγνοιαστος διασκέδασε και χόρεψε στους ήχους των τραγουδιών της απόλυτης Ελληνίδας σταρ.