Το να πιάσεις δουλειά σε ένα από τα καταστήματα Hooters ως σερβιτόρα, σου δίνει το προβάδισμα να μπορέσεις να πάρεις μέρος και στα διαχρονικά, πια, καλλιστεία Miss Hooters International, τα οποία διοργανώνονται εδώ και 25 χρόνια.

Στη φετινή διοργάνωση η σερβιτόρα από το Μαϊάμι Madison Novo στέφθηκε Miss Hooters International 2022 στο  διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Tahoe το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης.

Στον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς, ο οποίος διανύει την 25η χρονιά του, οι εντυπωσιακές σερβιτόρες των Hooters διαγωνίζονται για τον πολυπόθητο τίτλο και ένα χρηματικό έπαθλο.

Η σερβιτόρα που φόρεσε το στέμμα στα καλλιστεία Miss Hooters 2022

Η 19χρονη Novo κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να στεφθεί η «βασίλισσα» της βραδιάς ανάμεσα σε 50 άλλες υπαλλήλους που πήραν μέρος στο διαγωνισμό του εστιατορίου franchise, ενώ έφυγε από την εκδήλωση και με το χρηματικό ποσό των 30.000 δολαρίων.

Η μελαχρινή καλλονή έχει εργαστεί σε διάφορες τοποθεσίες Hooters σε όλη τη Νότια Φλόριντα τα τελευταία δύο χρόνια και είπε στο κοινό ότι φιλοδοξούσε να γίνει κορίτσι του Hooters από τότε που θυμάται τον εαυτό της έφηβη.

«Όταν ήμουν 12 ετών στο νοσοκομείο με μια σπάνια νεφρική ανεπάρκεια, με επισκέφθηκαν τα Hooters Girls που μου έφτιαξαν το ηθικό», δήλωσε η Novo σε δελτίο τύπου που έστειλε στη New York Post. «Στον επερχόμενο ρόλο μου, είμαι αποφασισμένη να βοηθήσω τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να νιώσουν ότι δεν είναι μόνα τους κατά τη διάρκεια της μάχης τους».

Η νεαρή που χαρακτηρίζεται για την ανιδιοτέλειά της έχει ήδη πρωτοστατήσει σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, ηγούμενη της τοπικής της ομάδας Hooters, η οποία εργάζεται εθελοντικά κάθε μήνα στο Νοσοκομείο Παίδων Joe DiMaggio στο Χόλιγουντ της Φλόριντα.

Οι μάχες με την υγεία που έδωσε ως παιδί η 19χρονη Novo

Η Novo, μάλιστα, έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις δικές της μάχες υγείας ως παιδί, αποκαλύπτοντας ότι πέρασε δύο χρόνια ως ασθενής στο ίδιο ακριβώς νοσοκομείο.

«Όταν ήμουν περίπου 11 ή 12 ετών, άρχισα να έχω πολύ άσχημους πόνους στο στομάχι», δήλωσε πέρυσι στο Fox News. «Η μαμά μου με πήγε στα επείγοντα και χρειάστηκαν περίπου δύο χρόνια που μπαινόβγαινα στο νοσοκομείο Joe DiMaggio Children’s Hospital για να διαγνωστούν τελικά μερικά πράγματα. Διαπίστωσαν ότι έχω μια διαταραχή του αίματος που ονομάζεται μετάλλαξη του γονιδίου της προθρομβίνης».

Η 19χρονη καλλονή συνέχισε λέγοντας πως «Μετά μου διέγνωσαν μια ασθένεια γαστρίτιδας. Στη συνέχεια, ανάμεσα στα δύο χρόνια μου, λόγω όλων των φαρμάκων που έπαιρνα, είχα απροσδιόριστη νεφρική ανεπάρκεια».

Η μετάλλαξη του γονιδίου της προθρομβίνης είναι «μια κληρονομική κατάσταση που αυξάνει την προδιάθεσή σας να αναπτύξετε επικίνδυνους θρόμβους αίματος στις φλέβες και τους πνεύμονες, σύμφωνα με την Κλινική του Κλίβελαντ. Εν τω μεταξύ, η γαστρίτιδα είναι φλεγμονή, ερεθισμός ή διάβρωση του βλεννογόνου του στομάχου.

Ενώ πάλευε με τα προβλήματα υγείας, η Novo λέει ότι οι επισκέψεις στο νοσοκομείο από τα κορίτσια του Hooters κατάφεραν να της ανεβάσουν μαζικά το ηθικό.

«Έφερναν φαγητό και μιλούσαν στον ασθενή», θυμάται. «Θυμάμαι ότι έκανα παρέα μαζί τους για πρώτη φορά και πέρασα μερικές ώρες μαζί τους. Ήταν ωραίο γιατί η μητέρα μου, μια ανύπαντρη μητέρα, μπόρεσε να κάνει ένα διάλειμμα, να χαλαρώσει και να φάει μερικές πολύ καλές φτερούγες».

Και πρόσθεσε: «Θα μπορούσαν απλά να αφήσουν το φαγητό και να συνεχίσουν να το κάνουν. Αλλά βρήκαν πραγματικά χρόνο να καθίσουν μαζί μου, να μάθουν τι περνούσα και να μιλήσουν στη μαμά μου. Μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας».

Σήμερα, ωστόσο, σύμφωνα με τη New York Post, η καλλονή φαίνεται υγιής και ευτυχισμένη που στα καλλιστεία της προηγούμενης Πέμπτης κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των κριτών και να αναδειχθεί ως Miss Hooters International 2022. Η Novo δήλωσε ότι είναι πιο περήφανη από ποτέ που είναι κορίτσι της αλυσίδας εστιατορίων Hooters και ότι η νίκη είναι ένα όνειρο πολλών ετών που έγινε πραγματικότητα.

Καταρρίπτοντας την άποψη της κοινής γνώμης για τα κορίτσια που δουλεύουν στα Hooters

Πέρυσι, η καλλονή κατέρριψε τις παρανοήσεις για τις γυναίκες που εργάζονται στο κατάστημα, λέγοντας στο Fox News: «Όταν [οι κριτικοί] βλέπουν μια κοπέλα με σορτς και μπλουζάκι, σκέφτονται αυτόματα ότι αυτό είναι εξαιρετικά προκλητικό και ότι δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αλλά είμαστε πολύ περισσότερα», με την ίδια να συμπληρώνει πως «Δεν είναι μόνο αυτό το θέμα, αλλά και ότι είμαστε πολύ περισσότερο από ό,τι είναι. Γνωρίζω τόσα πολλά κορίτσια που σπουδάζουν και σκέφτονται το μέλλον τους. Έχουν όνειρα να γίνουν δικηγόροι και γιατροί. Κάποιες από αυτές είναι, επίσης, σύζυγοι και μητέρες. Το Hooters είναι κάτι πολύ περισσότερο από το πορτοκαλί σορτσάκι και το μπλουζάκι».