Mπορεί οι περισσότεροι να έχετε συνδυάσει τον Αύγουστο με τις υψηλές θερμοκρασίες, ωστόσο, στη Βραζιλία αυτές χτυπάνε κόκκινο, καθώς κάθε χρόνο τέτοια εποχή διοργανώνεται ο καθιερωμένος διαγωνισμός Miss BumBum, για την ανάδειξη των καλύτερων οπίσθιων στον κόσμο.

Έτσι, έχουν ήδη ανακοινωνθεί οι διαγωνιζόμενες για τον ετήσιο διαγωνισμό Miss BumBum, με 27 Βραζιλιάνες καλλονές να μάχονται για τον τίτλο της γυναίκας με τα καλύτερα οπίσθια της χώρας.

Ο διαγωνισμός -που ξεκίνησε το 2011- έχει γίνει ένα τεράστιο γεγονός στη Βραζιλία, με κάθε νικήτρια να γίνεται γνωστό όνομα και να εξασφαλίζει σχεδόν 22.000 δολάρια σε επίσημες διαφημιστικές καμπάνιες.

Η περσινή πρωταθλήτρια, η Nathy Kihara, 35 ετών, έγινε διεθνής είδηση αφού ασφάλισε τα πλούσια οπίσθιά της για περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια δολάρια μετά τη νίκη της.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Σάο Πάολο τον Αύγουστο, με τις διαγωνιζόμενες να είναι έτοιμες να παρουσιαστούν για το «καθήκον» τους και να επιδείξουν τα πλούσια οπίσθιά τους στην εθνική τηλεόραση.

Miss Bumbum 2022: Αυτές είναι οι υποψήφιες για τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου – Η οδηγός φορτηγού και η διεμφυλική

Ωστόσο, η ιδιαιτερότητα που έχει η συγκεκριμένη οργάνωση είναι ότι οι φετινές διαγωνιζόμενες φαίνεται να είναι η πιο διαφορετική ομάδα μέχρι τώρα, σύμφωνα με τη New York Post, κι αυτό γιατί μία από τις συμμετέχουσες δηλώνει οδηγός φορτηγού, ενώ έχει λάβει μέρος και μία διεφμυλική διαγωνιζόμενη που απορρίφθηκε από τον διαγωνισμό το 2019.

Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις εντυπωσιακές διαγωνιζόμενες, καθώς και φωτογραφίες από τα πιο πολύτιμα «περιουσιακά» τους στοιχεία.

Maya Dhuryal

Το μοντέλο γυμναστικής και χορεύτρια Maya Dhuryal είναι ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού Miss BumBum. Η μελαχρινή καλλονή με τα τατουάζ διαθέτει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram με τους followers της να φτάνουν τους 200.000. Η Dhuryal -που ζει πλέον στο Λονδίνο– έχει πισινό περιμέτρου 100 εκατοστών, τον οποίο καμαρώνει με υπερηφάνεια στο προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Thaynna Dantas

Η διεμφυλική Thaynna Dantas είχε ξαναδηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό Miss BumBum το 2019, αλλά απορρίφθηκε. Σήμερα, με τα καλλιστεία να δείχνουν σημάδια προόδου, η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη ανακηρύχθηκε μία από τις 27 φιναλίστ. Η Dantas έχει πισινό 115 εκατοστών, τον οποίο δεν φοβάται να επιδεικνύει στους 457.000 followers της στο Instagram.

Day Reis

Η Day Reis συνδυάζει την ομορφιά με το μυαλό, καθώς όπως αναφέρει η New York Post, είναι φοιτήτρια Βιοϊατρικής και συνδυάζει τις σπουδές της με μια ανερχόμενη καριέρα μοντέλου, ελπίζοντας ότι ο διαγωνισμός Miss BumBum μπορεί να την κάνει γνωστό όνομα. Η εντυπωσιακή κοπέλα θα επιδείξει τα 101 εκατοστών οπίσθια της στα καλλιστεία, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι συμφοιτητές της -και αρκετοί άνδρες τηλεθεατές- θα την επευφημήσουν ανάλογα.

Luma Kardashian

Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να έχει τα πιο διάσημα οπίσθια στον κόσμο, αλλά η συνωνόματη διαγωνιζόμενη Luma Kardashian, διαθέτει προσόντα που, επίσης, εντυπωσιάζουν. Μάλιστα, συγχέεται τόσο συχνά με την ριάλιτι σταρ που αποφάσισε να κάνει το επίθετό της ίδιο. Η Kardashian -που έχει πισινό 104 εκατοστών- έχει 11.200 followers στο Instagram, αλλά ο αριθμός αυτός είναι αναμφίβολα πιθανό να αυξηθεί στα ύψη τώρα που ανακηρύχθηκε φιναλίστ για το βραβείο Miss BumBum.

Anne Lima

Αν και δεν έχει συγγένεια με τη βραζιλιάνα Adriana Lima, η Anne Lima μοιράζεται σίγουρα την ομορφιά του εντυπωσιακού σούπερ μόντελ. Ο εντυπωσιακός πισινός 108 εκατοστών της ξανθιάς καλλονής θα τραβήξει τα βλέμματα στα καλλιστεία τον Αύγουστο.

Denise Rocha

Η Influencer Denise Rocha κάνει συχνά πληρωμένες αναρτήσεις στη σελίδα της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να προωθεί προϊόντα φορώντας ελάχιστα εσώρουχα. Κάτι που την καθιστά αρκετά «έμπειρη» για τα επερχόμενα καλλιστεία, όπου θα φορέσει ένα λιτό στρινγκ για να επιδείξει τα 100 εκατοστών οπίσθιά της στους κριτές και το κοινό.

Monique Magnani

Η Monique Magnani ανεβαίνει στη σκηνή για να επιδείξει τα σέξι 100 εκατοστών οπίσθια της στα καλλιστεία. Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα είναι ήδη γνωστή στην πολιτεία της, την Ceara, και είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει επάξια την περιοχή, κάνοντας λίγη προπόνηση και επιδεικνύοντας τα οπίσθιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Carolina Medeiros

Η ανταγωνιστική χορεύτρια Carolina Medeiros πρόκειται να αποκαλύψει τα 103 εκατοστών οπίσθια της στη σκηνή στα καλλιστεία του Σάο Πάολο τον Αύγουστο. Ωστόσο, οι 15.400 ακόλουθοί της στο Instagram παίρνουν κάτι περισσότερο από μια κρυφή ματιά, χάρη στις πονηρές λήψεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες επιδεικνύει τα πλούσια κάλλη της. Η διαγωνιζόμενη μοιράζεται συχνά μικρά βίντεο που δείχνουν πώς γυμνάζει τον απίστευτο πισινό της, με στιγμές που κάνει squatting στο γυμναστήριο κ.α.

Livia Nayara

Η Livia Nayara κάνει ήδη δύο δουλειές, συνδυάζοντας την καριέρα της ως μοντέλο με την πλήρη απασχόλησή της ως επιχειρηματία. Παρόλα αυτά, η έμπειρη σταρλετίτσα -που διαθέτει πισινό 104 εκατοστών- βρήκε το χρόνο να συμμετάσχει στο φετινό διαγωνισμό Miss BumBum. Οι κριτές ήταν αναμφίβολα ευχαριστημένοι με τις φωτογραφίες της συμμετοχής της, αναδεικνύοντάς την ως μία από τις 27 φιναλίστ του διαγωνισμού.

Carolina Lekker

Η Carolina Lekker έχει ήδη κοσμήσει το εξώφυλλο του Playboy Africa, αλλά ανυπομονεί να στεφθεί και η φετινή MissBumBum. Η εντυπωσιακή γυναίκα -που τώρα ζει στη Βαρκελώνη- διαθέτει 461.000 followers στο Instagram, με την ίδια να ενθαρρύνει τους οπαδούς της να την ψηφίσουν στα καλλιστεία, υποστηρίζοντας ότι ο 96 εκατοστών πισινός της είναι ο καλύτερος από όλους.

Juli Figueiro

Η Juli Figueiro είναι οδηγός φορτηγού από την πολιτεία Rio Grande do Sul στα νότια της χώρας. Και ενώ οι περισσότεροι μπορεί να μην περίμεναν ποτέ ότι ένας οδηγός φορτηγού μπορεί να έχει και εντυπωσιακά οπίσθια, η πανέμορφη ξανθιά ελπίζει να καταρρίψει τα στερεότυπα. Όταν δεν είναι πίσω από το τιμόνι και εργάζεται, η Figueiro επιδεικνύει τα 114 εκατοστών οπίσθια της στο Instagram.

Larissa Maximiano

Το μοντέλο Larissa Maximiano ανταγωνίζεται επίσης με τα 100 εκατοστών οπίσθια της, τα οποία επιδεικνύει στο Instagram σε αρκετές αποπνικτικές selfies στον καθρέφτη. Η καλλονή διαθέτει πολλαπλά τατουάζ στα χέρια και το στήθος της, αλλά τα οπίσθιά της διατηρούν την «αθωότητά» τους καθώς δεν έχουν ίχνος μελανιού -σε αντίθεση με πολλές άλλες διαγωνιζόμενες στα καλλιστεία που επέλεξαν να καλύψουν τον πισινό τους με body art.

Kaszila Katrine

Το μοντέλο Kaszila Katrine διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους πισινούς του διαγωνισμού, με περίμετρο 110 εκατοστά. Τα οπίσθια της καλλονής είναι μόνο ένα από τα πολλά ατού της, την ώρα που οι 30.900 followers στο Instagram αποθεώνουν, επίσης, την απίστευτη εμφάνισή της ως μοντέλο.

Vicencia Nascimento

Η Vicencia Nascimento θα μεταφέρει το, 95 εκατοστών πισινό της στο Σάο Πάολο αυτό το καλοκαίρι για τον τελικό του διαγωνισμού Miss BumBum. Το μοντέλο, το οποίο εκπροσωπεί τη βόρεια βραζιλιάνικη πολιτεία Amapa, με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό ελπίζει να αυξήσει τους οπαδούς της στο Instagram όταν εμφανιστεί στην εθνική τηλεόραση.

Laysa Padovani

Το μοντέλο Laysa Padovani προσελκύει την προσοχή με τα φλογερά κόκκινα μαλλιά της, αλλά και ο πλούσιος πισινός της καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα, επίσης. Ο πισινός της Padovani έχει περίμετρο 115 εκατοστά και η καλλίγραμμη καλλονή ανυπομονεί να επιδείξει το τεράστιο προσόν της στα καλλιστεία του Αυγούστου.

Day Chedre

Η εντυπωσιακή Day Chedre δίνει στο κοινό μια μικρή γεύση για το τι να περιμένει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού στο Instagram της. Η Chedre μοιράζεται συχνά belfies -ή αλλιώς γνωστές ως «selfies του πισινού»- με τους 50.800 οπαδούς της.