Στον σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλο αναφέρθηκε η ηθοποιός Τίνα Κίλμπεργκ τονίζοντας πως δεν της άρεσε η συμπεριφορά του όταν της έγινε πρόταση να υποδυθεί τον ρόλο της Αργυρώς, στην πετυχημένη σειρά του Alpha.

Η Τίνα Κίλμπεργκ μίλησε στην Espresso και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη υπογραμμίζοντας πως τελικά, ορθά έπραξε και δεν δέχθηκε την πρόταση.

«Σε παλαιότερη συνέντευξή σου σε περιοδικό της Κύπρου είχες “φωτογραφίσει” γνωστό σκηνοθέτη, που απέρριψες την επαγγελματική πρότασή του γιατί δεν σου άρεσε η συμπεριφορά του. Τι ακριβώς είχε συμβεί και για ποια σειρά πρόκειται;» ήταν η ερώτηση που δέχθηκε η ηθοποιός.

«Δεν τον έκρινα αξιοπρεπή και αρνήθηκα τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αργυρώς στο Σασμό, που σκηνοθετούσε. Όταν με κάποια αφορμή συνάντησα τον πρόεδρο του Σωματείου Ηθοποιών της Κύπρου και του ανέφερα το γεγονός, μου είπε ότι έχει ήδη καταγγελθεί για πολλές υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηθοποιούς στην Κύπρο και ότι καλώς έπραξα» απάντησε η Τίνα Κίλμπεργκ.

Υπενθυμίζεται, πως ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος παραιτήθηκε από την σκηνοθεσία της πετυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός» έπειτα από καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου η οποία τον κατηγορεί για βιασμό. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης έχει κινηθεί νομικά κατά της ηθοποιού.