Ο Τζόνι Ντεπ έχει πλέον λογαριασμό στο TikTok. Η κίνησή του έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δικαστική νίκη του επί της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, την οποία μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο 58χρονος ηθοποιός απέκτησε περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια followers από το βράδυ της Δευτέρας. Το βιογραφικό του γράφει «περιστασιακός θεατρίνος»

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακολουθήσει κάποιον άλλον ούτε έχει κάνει κάποια ανάρτηση στον λογαριασμό, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο λογαριασμός άνοιξε μετά τη νίκη του Ντεπ στο δικαστήριο. Ο Τζόνι Ντεπ ζητούσε από την Άμπερ Χερντ 50 εκατομμύρια δολάρια για συκοφαντική δυσφήμηση εξαιτίας ενός άρθρου το οποίο είχε δημοσιεύσει εκείνη στην Washington Post. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν υπέρ του Τζόνι Ντεπ και σηματοδότησε μια εκπληκτική νίκη για τον σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση από την πρώην σύζυγό του.

Επί έξι εβδομάδες, οι ΗΠΑ είχαν στραμμένο το βλέμμα στη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ. Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο που η δίκη προβαλλόταν σε ζωντανή μετάδοση. Τα όσα ακουγόντουσαν στην αίθουσα του δικαστηρίου προκάλεσαν συζητήσεις και αναλύσεις. Στα όσα ακούστηκαν στη δίκη των έξι εβδομάδων ξεχώρισαν οι ισχυρισμοί  για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών και το κομμένο δάχτυλο του Ντεπ ενώ εντύπωση προκάλεσε και η εμφάνιση της Κέιτ Μος στη θέση του μάρτυρα. η οποία στην κατάθεση της τόνισε πως ο Τζόνι Ντεπ ποτέ δεν την έσπρωξε, δεν την κλώτσησε και δεν την πέταξε από την σκάλα.

Η Χερντ ισχυριζόταν στους ενόρκους της δίκη ότι ο Ντεπ της επιτέθηκε επανειλημμένα και ξεκίνησε μια «εκστρατεία παγκόσμιας ταπείνωσης» εναντίον της μετά το διαζύγιό τους όμως όπως φάνηκε από την ετυμηγορία, δεν τους έπεισε.