Σε λίγες ώρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα μιλήσει στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και εκτός από την συνέντευξη που θα παραχωρήσει στον Σταύρο Θεοδωράκη θα δείξει και το πρόσωπο της. Η γυναίκα που είδε τη ζωή της να αλλάζει όταν δέχθηκε πριν από δυο χρόνια, επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, χθες (27/04) προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω της οποίας έκανε την πρώτη αποκάλυψη αφού έβγαλε τη μάσκα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, πήρε την απόφαση να δείξει δημόσια το πρόσωπο της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε και τις πολλαπλές επεμβάσεις που έχει πραγματοποιήσει για να δώσει δύναμη σε όσους την έχουν ανάγκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Πέμπτης (28/04), μέσω της εκπομπής της «Super Κατερίνα» έδειξε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» η οποία θα προβληθεί το σε λίγες ώρες κι αναφέρθηκε σε μια τυχαία συνάντηση που είχε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν μερικές ημέρες αλλά και την επικοινωνία που διατηρούν οι δυο τους.

Κατερίνα Καινούργιου: Όταν συναντήθηκε τυχαία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου – «Ήταν χωρίς τη μάσκα, βαμμένη, της λέω “είσαι μια κούκλα”»

«Όλον αυτόν τον καιρό που μιλάμε, μπορεί να καταλάβει ότι εγώ δεν είμαι καλά. Παρόλο που έχει περάσει όλα αυτά, μου στέλνει και μου λέει “σε νιώθω ότι δεν είσαι καλά, τι συμβαίνει;”. Είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει όλα αυτά και το δικό μου μπορεί να είναι το τίποτα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε: «Ήμουν με έναν φίλο έξω και νιώθω ένα χέρι να με χαϊδεύει από πίσω μου. Εγώ δεν βλέπω και πολύ καλά το βράδυ, οπότε γυρνάω, με αγκαλιάζει και μου λέει η Ιωάννα είμαι. Ήταν χωρίς τη μάσκα, βαμμένη, της λέω “είσαι μια κούκλα”. Κατάλαβα ότι είναι η ίδια από το χέρι της που είναι ακόμα τραυματισμένο και από τη φωνή. Αυτή η αύρα της, η λάμψη της, δεν καταλαβαίνετε. Ο φίλος μου μου είπε ότι από την πρώτη στιγμή την κατάλαβε. Μου λέει “πόσο ωραία είναι”. Έχει μια ζωή φυσιολογική χάρη στη δύναμη της ψυχής της. Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη γυναίκα δεν ξέρω τι θα είχε κάνει. Για εμένα είναι φωτεινό παράδειγμα, προς μίμηση».

«Βγαίνει και μιλάει γιατί θέλει να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες. Αν είστε γυναίκες που μπορεί να στεναχωριέστε, με τα προσωπικά σας, με τις ανασφάλειες και τις μπούρδες που μας πιάνουν, δείτε αυτήν την  εκπομπή, μπείτε να ακούσετε πώς μιλάει, θα αναθεωρήσετε» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.