Την Αλεξάνδρα Παντελάκη υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4», η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον άντρα της ζωής της αλλά και στην σχέση των γονιών της. «Έκανα λάθος επιλογές, δεν ήθελα να αναλάβω τη σοβαρή ευθύνη μίας σχέσης. Ονειρευόμουν το ανέφικτο, τον δεσμευμένο, τον παντρεμένο, το πλατωνικό, το αδύνατον γενέσθαι και έκλαιγα και ήμουν πολύ ευχαριστημένη» εξήγησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Όταν όμως η ηθοποιός έχασε τους γονείς της, πήρε τη ζωή της πιο σοβαρά και έτσι γνώρισε τον σύζυγό της. «Κάποια στιγμή σοβάρεψα κυρίως μετά τον θάνατο του πατέρα μου και ένιωσα ότι μετά τα 45 δεν έχει καμία πλάκα η μοναξιά και ότι αν δεν σου συμβεί κάτι πραγματικά αμοιβαίο θα αρρωστήσω οργανικά. Και δεν ξέρω πώς με λυπήθηκε ο Θεός γιατί πολλές γυναίκες στην ηλικία μου είναι μόνες και έχω δει πώς είναι αυτό… Πιστεύω ότι γονείς μου μού έστειλαν τον άνδρα μου από τον ουρανό. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου γνώρισα τον άνδρα μου» εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

«Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο πατέρας μου κατέρρευσε»

Η Αλεξάνδρα μίλησε για τη σχέση που είχαν οι γονείς της και για την απώλεια της μητέρας της. «Τους ένωσε ο έρωτας κι η επανάσταση. Αγαπιόντουσαν πάρα πολύ κι ο πατέρας  μου θαύμαζε πάρα πολύ τη μητέρα μου. Ποτέ δεν τον ειρωνεύτηκε να του πει εγώ ξέρω περισσότερα από εσένα» είπε η Αλεξάνδρα Παντελάκη και πρόσθεσε: «Κατ’ αρχάς όταν πέθανε η μητέρα μου, ο πατέρας μου κατέρρευσε. Πήγαινε κάθε μέρα στο νεκροταφείο επί χρόνια και δεν έκανε τίποτα άλλο. Δηλαδή έκλεισε το παράθυρο στον κόσμο. Τη λάτρευε. Δεν ξέρω τα παλιά ζευγάρια λατρευόντουσαν τόσο πολύ; Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες κυρίως στην ανατροφή μου. Η μαμά μου ήταν πιο ανοιχτόμυαλη αλλά τα έβρισκαν».