Με τον πόνο της εκτέλεσης του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, πριν 3,5 χρόνια ζει η Βικτώρια Καρύδα όπως είπε σε συνέντευξή της στο Happy Day. Το γνωστό μοντέλο ενδέχεται, όπως είπε, να μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό και αυτό γιατί η Ελλάδα της θυμίζει ότι ο άνδρας της δολοφονήθηκε.

«Ζω με ένα βάρος και μια στεναχώρια εδώ στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι χώρα μου αλλά αυτό που συνέβη, που έχασα τον άντρα μου, δεν με βοηθάει να είμαι σε αυτή τη χώρα. Όπου κοιτάξω μου θυμίζει τον άντρα μου. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, να ζεις με αυτή την στεναχώρια και αυτόν τον πόνο» λέει η Βικτώρια Καρύδα.

Για το θέμα της δίκης και του βασικού μάρτυρα, που δεν είναι πλέον στη ζωή, είπε: «Πιστεύω ότι θα γίνουν όλα με δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι εμείς οι άνθρωποι ό,τι κάνουμε το πληρώνουμε. Ο βασικός μάρτυρας μπορεί να μη βρίσκεται εν ζωή, αλλά έχει δώσει τα στοιχεία και αυτό αρκεί. Δεν μας εμποδίζει γιατί έχει δώσει τα στοιχεία που έπρεπε να δώσει. Με τους δικηγόρους είμαστε σε επαφή. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που έχει συμβεί».