Σε μια αγανακτισμένη ανάρτηση προχώρησε η Σοφία Μουτίδου πριν λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός, με μάτια κατακόκκινα από την ένταση, εξέφρασε την αγανάκτηση της επειδή δεν της επιτρέπουν να μπει μαζί με την κόρη της, στο δωμάτιο του γηροκομείου που φιλοξενείται ο πατέρας της ο οποίος πάσχει από άνοια, εξαιτίας των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

«Βρίσκομαι στο γηροκομείο του πατέρα μου, ζώντας ένα παράλογο καταπληκτικό. Δεν μπορώ να δω εγώ και η κόρη μου τον ανοϊκό πατέρα μου, ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, στον κλειστό ίδιο χώρο 8 με 10 τετραγωνικά με αποστάσεις, με εμβόλια, πιστοποιητικό νόσησης, ό,τι υπάρχει. Πρέπει λέει ένας – ένας, με βάση ποια λογική ένας – ένας, όταν ζούμε στο ίδιο σπίτι;» ανέφερε μεταξύ άλλων στην αρχή η Σοφία Μουτίδου.

Στην συνέχεια, η ηθοποιός εξερράγη λέγοντας: «Πεθαίνουν μόνοι τους, τρελαίνονται μόνοι τους χάνουν τα μυαλά τους μόνοι τους και εμείς τους κοιτάμε και τηρούμε όλα τα γ…μενα μέτρα. Τι ένας ένας ρε; Έχει να δει το παιδί δύο χρόνια και πρέπει να του το συστήσω. Μπαίνει και μιλάει σε έναν άγνωστο. Έχουμε όλες τις διαπιστεύσεις υγείας, τις αποστάσεις, δύο μάσκες, δεν κάνει να ανοίξει το στόμα του να φάει μπροστά μας. Ποιος έγραψε το ΦΕΚ αυτό»;